Nuo rugsėjo Prienuose startuos kūno riebalus deginanti mankšta

Nuo rugsėjo Prienų sporto centre startuos visiškai nauja fitness programa. Visa šios treniruotės paslaptis – specialūs batai. Mūvint specialius „Kangoo Jumps“ batus, sumažinamas susidūrimas su kietu paviršiumi, tai saugo jūsų sąnarius ir nugarą.

Tokiu būdu treniruodamiesi, greitai numesite svorį, nes vos per vieną valandą sudeginama iki 1000 kalorijų. Taip pat atsikratysite celiulito, paskatinsite greitą riebalų deginimą, sustiprinsite širdies ir kraujagyslių sistemą, pagerinsite savo laikyseną ir koordinaciją.

Treniruotė ypač tinka sportininkams, norintiems padidinti savo ištvermę. Tai labai gera reabilitacija po operacijų (batai buvo sukurti ir yra naudojami reabilitacijos tikslais). Šios treniruotės degina daugiau kalorijų nei bėgimas ar aerobika, gerina sveikatą ir nuotaiką.
Kangoo jumps treniruotes ves Vida Lučiauskienė. Ji kviečia: „Ateik ir tapk mūsų komandos dalimi. Kangoo jumps batai – tai priklausomybė, kurios atsisakyti neįmanoma.“

Jei domitės šia sporto šaka, daugiau informacijos apie treniruotes rasite Facebook paskyroje https://m.facebook.com/kangoojumpsprienai/ arba sužinosite, paskambinę telefonu 8 615 16450.

Kangoo Jumps Prienai

Sporto komanda

Birutės g 7, Prienai

Visit Facebook Page

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *