Prienų krepšinio klubas aktyviai ruošiasi 26 – ajam sezonui

Krepšinio klubas „Prienai“ paskelbė, kad liepos 24 d. pradėjo 2019–2020 metų sezono abonementų prekybą: sirgaliai gali įsigyti abonementus internetu į tas vietas, kurios buvo neišpirktos praėjusio sezono abonementų turėtojų. Klubas žada suteikti įvairių nuolaidų moksleiviams, senjorams ir neįgaliesiems: jiems abonementai bus pigesni.
Prienų ekipa jau komplektuojama: 26-ąjį sezoną ji pasitinka pasikeitusi, tačiau savo gretose išsaugojusi pažįstamus veidus. Komandoje ir toliau žais buvęs jos kapitonas 40 -ties Mindaugas Lukauskis. Artėjantis sezonas 198 cm ūgio krepšininkui bus 24-asis profesionalo karjeroje ir antrasis paeiliui Prienų komandoje.
Prienų komandą papildė keli naujokai. Vienerių metų sutartis pasirašyta su 27 metų 206 cm ūgio puolėju Karoliu Guščiku. Šią savaitę prie ekipos prisijungė Lietuvos vaikinų jaunimo (U20) rinktinės lyderiai – Arnas Velička ir Lukas Uleckas.
Neseniai pasibaigusiame Europos čempionate A. Velička ir L.Uleckas buvo vieni ryškiausių turnyro žaidėjų. Komandai vadovaus naujas treneris – Virginijų Šeškų šiame poste pakeitė Mantas Šernius. Tai nebuvo netikėta, nes ilgametis komandos vyriausiasis strategas, praėjusiam sezonui artėjant į pabaigą, viešai kalbėjo apie tai, kad norėtų pailsėti nuo įtempto darbo.
Krepšinio specialistui Mantui Šerniui – 36 metai. Praėjusį sezoną jis treniravo Kauno „Žalgirio“ dublerių ekipą, dirba Lietuvos moterų krepšinio rinktinės vyriausiuoju treneriu, prieš kelerius metus vadovavo Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandai.
Skelbiama, kad komandos pavadinimas keisis, nes klubo vadovybė veda derybas su žinoma Lietuvos bendrove.
Parengta pagal bcprienai.lt informaciją

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *