Kelionė Nemuno kilpomis

Laikas skuba didžiuliais žingsniais. Atrodo, kad ką tik vyko Birštono TAU mokslo metų pradžios šventė, o štai – jau ir užbaigėme juos, grožėdamiesi Nemuno kilpomis.


Kelionė laivu, vykusi birželio 10 dienos popietę, buvo tikrai šauni. Visi klegėjome, džiaugėmės, sveikinome tuos, kurie iki vasaros atšventė gražius jubiliejus, dėkojome vieni kitiems už šaunius, kupinus nepamirštamų akimirkų metus, grožėjomės fantastiškais vaizdais, atsiveriančiais prieš mūsų akis, klausėmės eilių, kurias sukūrė mūsų bendražygiai.
Direktorė Nijolė Jakimonienė džiaugėsi šauniais studentais, jų veiklumu, entuziazmu, optimizmu. Ji padėkojo savo komandai už darbą, gražias iniciatyvas. Žinoma, mes taip pat esame labai dėkingi Nijolei už jos neišblėstančią energiją, puikią nuotaiką, sugebėjimą pamatyti kiekvieną žmogų. Be to, reikia pripažinti, kad mokslo metai buvo tikrai turiningi, kupini įdomios veiklos, kuri visus mus dar labiau suartino.
Studentai džiaugėsi kelione, fotografavosi, vaišino vieni kitus susineštais gardumynais, o svarbiausia – visi šypsojosi ir žadėjo kitais mokslo metais vėl sugrįžti, aktyviai įsitraukti į planuojamą veiklą. O tų planų netrūksta: turime daug svajonių, idėjų. Kol kas tai dar tik svajonės, bet net neabejoju, kad jos išsipildys. Taigi išsiskirstėme pasitikti vasaros, o rudenį sugrįšime pailsėję ir nusiteikę smagiai veiklai. Linkiu, kad ta vasara suteiktų labai daug jėgų, pažadintų kiekviename iš mūsų naujas galias kurti, atrasti, pažinti, ir jau dabar žinau, kad visų labai pasiilgsiu. Šaunu suprasti, kad aplink tave – tiek daug nuostabių žmonių.
Asta Ferevičienė
Birštono TAU dekanė

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *