Pagerbti Birštono policijos pareigūnai

Šių metų kovo 30 dieną Alytaus apskr. VPK Birštono policijos komisariato patruliuojantys pareigūnai Žydrūnas Šyvokas ir Tomas Balnanosis gavo nurodymą vykti padėti kolegoms sulaikyti magistraliniu keliu A-16 Vilnius – Prienai – Marijampolė nuo Vilniaus miesto Aukštadvario link važiuojantį automobilį Latvijos Respublikos registracijos valstybiniais numeriais.


Jo vairuotojas Vilniaus mieste nepakluso teisėtam pareigūnų reikalavimui sustoti. Buvo žinomas, kad jį vairuoja žmogžudyste įtariamas galimai ginkluotas Latvijos gyventojas. Aukštadvaryje Birštono PK pareigūnai nestojusį automobilį stabdė priverstinio stabdymo priemone „Ežys“, bet ginkluotas bėglys staiga nusuko į akligatvį. Kai kelias baigėsi, jis išlipo iš automobilio ir pasišalino nenustatyta kryptimi. Skubiai vestomis paieškos priemonėmis Birštono PK pareigūnai žmogžudyste įtariamą ginkluotą asmenį iš Latvijos sulaikė bandantį pasislėpti netoliese esančiame miške.
Atsižvelgdamas į pareigūnų parodytą operatyvumą, sumanumą ir drąsą sulaikant pavojingą asmenį, 2019 m. gegužės 29 d. Policijos departamente Lietuvos policijos generalinis komisaras Linas Pernavas Birštono PK vyriausiesiems patruliams Žydrūnui Šyvokui ir Tomui Balnanosiui įteikė vertingas dovanas.
Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Birštono policijos komisariato informacija

Rubrikoje Teisėsauga. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *