„Tau – Mamyte!“

Kašonių ir aplinkinių vietovių gyventojai gausiai rinkosi į Kašonių bendruomenės namus, Motinos dienai skirtą koncertą „Tau – Mamyte!“. Daineles, posmus ir nuoširdžią meilę mamytėms, močiutėms skyrė kašoniškiai vaikai, dovanojo savo rankomis pagamintas gėlytes. Prie vaikų sveikinimų prisidėjo ir bendruomenės pirmininkas Dalius, kuris kiekvienai mamytei ir močiutei dovanojo gyvas gėles.


Labai gražų šventinį pasirodymą padovanojo Prienų kultūros ir laisvalaikio centro mėgėjų teatras „Langas“ (vadovė Alma Vaišnienė) ir folkloro grupė „Gija“ (vadovė Dalė Zagurskienė). Visa salė buvo sužavėta abiejų grupių pasirodymu, kartu dainavo liaudies ir gerai žinomas lietuvių autorių dainas.
Kiekvienas atėjęs į šventę grožėjosi vaikų piešinių paroda „Mano mamytė“. Piešinius piešė Jiezno gimnazijos priešmokyklinukai (mokytoja Daiva Buzienė) ir ketvirtokai (mokytoja Roma Kandrotienė).
Kolektyvams ir mokytojoms bendruomenės pirmininkas Dalius įteikė padėkos raštus, o sveikintojams ir piešėjams – šokoladus ir saldainius.
Renginį organizavo Kašonių bibliotekininkė, kaimo bendruomenė „Kašonys“ ir projekto „Stipri šeima“ užimtumo specialistė Romutė.
Danutė Bajorienė

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *