Padėkos kilnios profesijos žmonėms – medikams

Balandžio 26 d. Prienų kultūros ir laisvalaikio centre rajono savivaldybės iniciatyva buvo surengtas tradicinis Medicinos darbuotojų dienos paminėjimas. Jo metu meras Alvydas Vaicekauskas rajono gydymo įstaigų medikams ir darbuotojams padėkojo už atsidavimą pasirinktai profesijai, atsakingai vykdomas pareigas bei apdovanojo pasižymėjusius, bendradarbių pagarbos ir pacientų dėkingumo nusipelniusius šios kilnios profesijos atstovus.

Mero padėkomis padovanoti rajono medicinos darbuotojai.

Iškilmingo renginio metu buvo paskelbtas tradicinio konkurso „Metų medicinos darbuotojas“ nugalėtojas. Komisijos sprendimu Metų medicinos darbuotojo apdovanojimas ir piniginis čekis įteiktas Prienų rajono pirminės sveikatos priežiūros centro gydytojai pediatrei Vidutei Mazlaveckienei.

Meras A.Vaicekauskas Metų medicinos darbuotojo apdovanojimą įteikė Prienų r. PSPC gydytojai pediatrei V.Mazlaveckienei.

Gydytoja pediatrė Prienų ligoninės vaikų konsultacijoje pradėjo dirbti 1979 m. Po kelerių metų buvo paskirta vyr. gydytojo pavaduotoja organizaciniam metodiniam darbui, atsakinga už medicinos punktų ir ambulatorijų veiklą. Nuo 1997 m. dirba VšĮ Prienų r. PSPC gydytoja pediatre, yra atsakinga už vaikų konsultacijos bei įstaigos imunologinį darbą. Gydytoja nuolat tobulinasi kvalifikacijos kursuose, konferencijose, seminaruose. Mažieji pacientai bei jų tėveliai yra dėkingi gydytojai už atidumą, rūpestį, profesionalumą.
Prienų rajono savivaldybės padėkos raštai, asmens sveikatos priežiūros įstaigų siūlymu, skirti dvidešimčiai darbuotojų – gydytojų, slaugytojų ir jų padėjėjų, odontologų ir jų padėjėjų, kitų darbuotojų. Taip įvertinti jų profesinės veiklos nuopelnai, profesinė kompetencija, iniciatyvos, aktyvumas bendruomeninėje veikloje. Kartu su apdovanotaisiais džiaugėsi ir jų kolegos, savo sveikinimus palydėję gėlių puokštėmis ir apkabinimais.
Medicinos darbuotojams koncertavo TV projekto „Lietuvos balsas“ bei  nacionalinių Eurovizijos atrankų Lietuvoje dalyvis Valdas Lacko, jie buvo pakviesti pasivaišinti kava ir užkandžiais. Gaila, bet didžioji dauguma medikų šių šventinių akimirkų nepatyrė, nes teikė pagalbą pacientams savo darbo vietose.
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Sveikata ir socialinė apsauga. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *