Krepšinio „3×3“ turnyras Išlauže seniūno taurei laimėti

Gruodį Išlauže vykusiame krepšinio „3×3“ turnyre dalyvavo 9 komandos iš Ilgakiemio, Garliavos, Pakuonio, Juragių, Klebiškio, Šilavoto, Prienų ir Išlaužo. Burtų keliu komandos buvo suskirstytos į du pogrupius. Po dvi geriausias komandas pateko į pusfinalius.

Pirmajame pogrupyje nenugalimi buvo Šilavoto krepšininkai, antra liko „Blagodariu“ komanda iš Garliavos. Antroje grupėje vyko atkaklesnės tarpusavio rungtynės. Visas pergales čia iškovojo „Kavala“ komanda, antri liko Pakuonio žaidėjai.
Pusfinaliuose „Kavala“ nesunkiai įveikė „Blagodariu“ komandą (15:10), o kitame mūšyje tarp Pakuonio ir Šilavoto komandų laimėjo šilavotiškiai (4:11).
Apmaudą dėl pralaimėjimo pusfinalyje Pakuonio krepšininkai išliejo kovoje dėl trečiosios vietos, įveikdami „Blagodariu“ komandą rezultatu 15:7.
Finale nuo pat pirmųjų minučių Šilavotas išsiveržė į priekį kelių taškų persvara. „Kavala“ žaidėjai visais būdais stengėsi neatsilikti nuo varžovų ir netgi buvo išlyginę rezultatą, tačiau keli tikslūs Šilavoto krepšininkų metimai leido triumfuoti pastariesiems.
Varžybų prizininkams buvo įteikti medaliai ir diplomai, o komandai nugalėtojai – ir seniūno vardo taurė. Taip pat apdovanotas jauniausias turnyro žaidėjas ir Railų komanda, kurią sudarė vienintelė turnyro šeima – tėtis su sūnumis.
Dėkojame Prienų r. savivaldybei, Išlaužo seniūnijai, UAB „Dananta“, UAB „Kesberta“, UAB „Vitalijos vaistinė“, Otarui Urbanui ir UAB „Hidrosta“ už paramą organizuojant varžybas.
Rolandas Meškauskas
Turnyro organizatorius

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *