Švenčių belaukiant

Birštono viešojoje  bibliotekoje vyko Birštono gimnazijos tradiciniu tapusio projekto „Atrask save kūryboje Kalėdų žingsniams aidint 2018“ 1 – 4 kl. mokiniams skirtas renginys „Susitikimas su knygų herojais“.


Pradinių klasių mokinius kalbino bibliotekos darbuotojos I.Vaitkevičienė ir N.Raiskienė bei Birštono gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui A.Ferevičienė. Meilė knygai gimsta kartu kuriant, fantazuojant, kalbantis su vaikais. Renginio metu siekėme įvilioti mažuosius į tokį įdomų, reikalaujantį vaizduotės knygų pasaulį. Džiaugiamės, kad į susitikimą atskubėjo ir lopšelio – darželio „Vyturėlis“ parengiamosios grupės auklėtiniai. Likome sužavėti nuostabia mažosios Julijos pasaka apie Raudonkepuraitę, vaikų nuoširdumu ir noru bendrauti, sakomais eilėraščiais, dainelėmis, palinkėjimais ir pan.
Dėkojame visoms auklėtojoms ir mokytojoms, kurios atvedė vaikučius, dalyvavo mūsų prieškalėdinėje šventėje. Linkime visiems nuostabių švenčių ir nepamiršti, jog knygų pasaulis gali suteikti mums labai daug džiaugsmo.
Asta Ferevičienė
Projekto koordinatorė

Rubrikoje Mokyklų gyvenimas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *