KALĖDOS „REVUONOS“ PAGRINDINĖJE MOKYKLOJE

Kalėdos – stebuklų metas! O kai į tavo mokyklą atvyksta Kalėdų Senelis, stebuklo laukimas būna toks džiugus! Kaip ir kiekvienais metais prieš mokinių kalėdines (žiemos) atostogas vyksta Kalėdų karnavalas. Tai galimybė pabūti kartu, atskleisti savo vaizduotę, realizuoti idėjas, aktyviai ir kūrybiškai veikti.
Gruodžio 20 d. Prienų “Revuonos” pagrindinėje mokykloje pas priešmokyklinukus ir pradinių klasių mokinius atvyko „Drakoniuko“ teatro aktoriai, kurie padovanojo nuotaikingą spektaklį “Kalėdos kvepiančios cinamonu”. Spektaklyje vaikus kalbino Kalėdinis meduolis, Kaitra, na ir žinoma Kalėdų senelis. Buvo smagu kartu su personažais dainuoti, žaisti, šokti. Salėje pasirodęs Kalėdų Senelis visus labai pradžiugino. Atsinešęs didžiulį dovanų maišą jis ne tik bendravo, dainavo, šoko su mokiniais, klausė jų deklamuojamų eilėraščių, bet ir pašokdino mokytojus ir tėvelius. Šventė buvo puiki!
DĖKOJAME Prienų “Revuonos” pagrindinės mokyklos direktorei Ilonai Balčiukynienei, „Senukų” labdaros ir paramos fondui už puikias dovanas tariame ačiū ir Drakoniuko teatro aktoriams: Kalėdų seneliui, Kaitrai ir Kalėdiniam meduoliui.
Iki kitų metų, Kalėdų Seneli!
Daiva Jonykienė
Priešmokyklinio ugdymo pedagogė

Rubrikoje Mokyklų gyvenimas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *