Mokomės ir padedame vieni kitiems

Nuo lapkričio 7 d. bendradarbiaujant su projekto „Stipri šeima Prienuose“ koordinatore Irma Urbonaite, buvo suorganizuoti pozityvios tėvystės mokymai N. Ūtos seniūnijos tėvams.
Susitikimai vyko N. Ūtos laisvalaikio salėje kiekvieną trečiadienį. Mokymų trukmė – 12 susitikimų, jie vyko vieną kartą per savaitę. Užsiėmimus vedė psichologė Violeta Bendinskienė. Susitikimai bus tęsiami ir po Naujųjų metų.
Džiaugiamės, kad įvairaus amžiaus vaikus auginančios mamos aktyviai įsitraukia į susitikimų programą, atsakingai lanko visus užsiėmimus bei noriai dalinasi savo patirtimi. Į paskutinį šių metų susitikimą kelios mamos pasikvietė ir savo vaikus pasibūti kartu, prasmingai praleisti laiką bendrai diskutuojant. Teigiami mamų atsiliepimai rodo, kad grupė yra labai stipri ir jos nariai pasitiki vieni kitais. Labai džiaugiamės, kad tėvai neabejingai žiūri į savo santykius su vaikais, nori tobulėti, įgyti naujų žinių bei tinkamai auklėti savo atžalas. Ateityje tikimės sudaryti dar ne vieną tokią grupę, nes pozityvus bendravimas mums visiems labai svarbus ir reikalingas.
Paulina Mickaitė
Socialinė darbuotoja

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *