Pasidalino gerąja patirtimi…

Gražia šarma artėjant gruodžiui pasipuošus gamtai, į Prienų rajono savivaldybės Socialinių paslaugų centrą, kur jau kvepėjo eglutė, ramiai pleveno uždegta pirmoji Advento žvakė, rinkosi skyrių vadovai, kiti kolegos iš visos Lietuvos socialinių paslaugų centrų.
Šio susitikimo tikslas – pasidalinti gerąją patirtimi, pabendrauti ne tik elektroninėje erdvėje ar telefonu, atkreipiant dėmesį į svarbius nūdienai klausimus.
Svečius iš Utenos, Elektrėnų, Marijampolės, Varėnos, Jurbarko, Pakruojo, Vilkaviškio, Jonavos, Ukmergės, Šakių, Panevėžio, Kauno rajono, Klaipėdos miesto, Kauno miesto, Prienų globos namų, Nemajūnų dienos užimtumo centro sutiko Socialinių paslaugų centro direktorė Aurelija Urbonienė su savo kolektyvo, centro specialistų komanda. Direktorė pakvietė stabtelti bendrai atminimo akimirkai ir pasiklausyti koncerto, kurį svečiams dovanojo ansamblis „Šarma“, vadovaujamas Lijanos Sarnickienės. „Šarmoje“ dainuoja per dvidešimt centro lankytojų senjorų, kurie iškart primena darnią, draugišką šeimą, jau daug metų drauge dainuojančią. Galbūt todėl daina ir suskamba taip, kad širdis paliečia.
Centro vadovė taip pat trumpai pristatė centrą, kuris paslaugas teikia jau dvyliktus metus. O visa tai kuria darni 65 darbuotojų komanda. Pristačiusi skyrių vadovus, direktorė pakvietė susipažinti su centru, padiskutuoti grupėse su skyrių vadovais ir kitais specialistais. „Man čia yra namai, o namuose geriausia. Mūsų sienos mielos“, – apie tai, kas sukurta ir kuriama Prienų socialinių paslaugų centre, kalbėjo A. Urbonienė. Ir tie keli trumpi sakiniai tarsi apibendrino, kaip reikalingas šis centras ir jame teikiamos paslaugos. Tuo, žinoma, tikrai įsitikino ir šios gražios dienos svečiai, pasidaliję gerosiomis patirtimis, aptarę svarbiausius klausimus.
Palma Pugačiauskaitė

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *