Šiemet Užuguosčio karnavale – Kalėdinis vaikų talentų konkursas

Jau ketvirtą kartą Užuguostyje per didžiąsias metų šventes šiemet gruodžio 29 d. organizuojamas labdaringas šventinis karnavalas tampa reikšmingu renginiu visame Prienų rajone ir pirmą kartą kviečia geriausius šventinius vaikų pasirodymus susirungti Kalėdiniame vaikų talentų konkurse. Talentų konkurso dalyvių laukia solidūs rėmėjų prizai, o vakaro svečių – grupės „2 Donatai“ koncertas bei labdaringos loterijos staigmenos.

Šiemet Legendinio Užuguosčio karnavalo scenoje tikimasi išvysti geriausius kalėdinius vaikų pasirodymus. Nuotr. Miglės Tarasevičiūtės

Talentai nesirenka gyvenamosios vietos, šeimos ar socialinio statuso, bet ne visi turi galimybę būti įvertintais ir sužibėti žinomuose talentų konkursuose. Šią galimybę Prienų rajone suteiks Legendinis Užuguosčio karnavalas, kuriame kviečiame talentingus regiono ir kraštiečių vaikus bei vaikų kolektyvus dalyvauti Kalėdiniame vaikų talentų konkurse. Dalyvavimas nemokamas, tačiau būtina registracija iki gruodžio 17 d. el.paštu musu.uzuguostis@gmail.com arba telefonu 8 655 02 786.
Talentus vertins ir tris prizines vietas bei pagrindinio laimėjimo „Grand prix“ laimėtoją rinks kompetentinga komisija. Pagrindiniam Kalėdinio vaikų talentų konkurso laimėtojui ne tik atiteks vertingiausias rėmėjų prizas, bet ir galimybė savo pasirodymą atlikti Užuguosčio karnavalo vakarinėje dalyje.
Kalėdiniame vaikų talentų konkurse iki 3 minučių pasirodymą gali atlikti įvairaus amžiaus vaikai bei vaikų kolektyvai. Pasirodymai taip pat gali būti labai įvairūs – dainavimas, šokiai, grojimas savo instrumentais ir pan. Renginio metu bus sudarytos koncertinės pasirodymo sąlygos – scena, aparatūra, apšvietimas.
Jau yra žinoma, kad Kalėdinį vaikų talentų konkursą remia Prienuose veikianti picerija „Ant kampo“, kosmetikos gamintojas „BIOK laboratorija“ ir prekybos bendrovė „Smart Trading“. Rėmėjų gretos nuolat pildosi, todėl visi norintys prisijungti prie Kalėdų stebuklo Užuguostyje sukūrimo drąsiai gali susisiekti su organizatoriais dėl rėmimo.
Užuguosčio karnavalo pirmoji dalis – Kalėdinis vaikų talentų konkursas vyks gruodžio 29 d. nuo 17.00 val. iki 19.00 val. Šiuo laiku Užuguostyje taip pat apsilankys Kalėdų senelis su Snieguole bei dovanomis. Vakarinės dalies pradžia – 20.00 val. Įspūdingą vakarinės dalies atidarymą žada buvę Užuguosčio mokyklos auklėtiniai ir jų vaikai.
Kaip ir kasmet – renginio metu vyks staliukų rezervacija ir labdaringa loterija, kurios metu surinktos lėšos bus skiriamos neveikiančios Užuguosčio mokyklos pastato reikmėms. Už šio renginio metu surinktas lėšas planuojama tvarkyti sporto salės stogą, pagal galimybes salės vidų ir įsigyti galingą mobilią šildymo įrangą bendruomenių renginiams.
Jau ketvirtasis legendinis Užuguosčio karnavalas vyks Užuguosčio sporto salėje. Renginį organizuoja Užuguosčio kaimo jaunimo iniciatyvų klubas, Užuguosčio bendruomenės „Užuguostis“ ir „Radasta“. Renginys finansuojamas LR Žemės ūkio ministerijos, Prienų rajono savivaldybės, Užuguosčio kaimo jaunimo iniciatyvų klubo surinktomis gyventojų 2 proc. paramos lėšomis.

Rubrikoje Seniūnijose. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *