Dalyvavo konkurse „EURO FIT – 2018“

Lapkričio 25 dieną Kaune vykusiame LR Prezidento taurės finaliniame konkurse „EURO FIT-2018“ tarp pustrečio šimto sveiko ir aktyvaus gyvenimo būdo šalininkų dalyvavo ir Birštono sveikos gyvensenos klubo „Šilagėlė“ komanda. Birštoniečiai, ne kartą buvę šio konkurso nugalėtojai ir prizininkai, šį kartą su 298 taškais užėmė ketvirtą komandinę vietą. Konkurso nugalėtoja tapo Šiaulių sveikuolių komanda (607 t.).
Buvo varžomasi 17-koje amžiaus grupių. Jauniausiems dalyviams – 12 metų, vyriausi, tiesa, jau negausiai, atstovavo 85 – 89 m. a. grupei. Siekiant išsiaiškinti fizinį pajėgumą ir ištvermę, lyginant su bendraamžiais, dalyviai atliko specialaus pasiruošimo nereikalaujančius testavimo pratimus.
Renginio metu buvo išdalintos net 36 prizinės taurės. „Šilagėlės“ klubo nariai iškovojo trylika prizinių vietų. Tarp moterų savo amžiaus grupėse pirmą vietą pelnė Gintarė Janušaitė, antras vietas – Aldona Žaliauskienė, Gita Urbienė, Birutė Karanauskaitė ir Stasė Viningienė, trečią – Nijolė Juozaitienė (nuotraukoje). Vyrų grupėje, tarp savo amžiaus dalyvių nepralenkiami buvo Karolis Januša, Pranas Adolfas Lukauskas, Kazys Lukošius. Antras vietas užėmė Ričardas Januša ir Vytautas Gedminas (nuotraukoje), treti buvo Rimvydas Rasiukevičius ir Tautvydas Galinis.
Renginio metu taip pat buvo galima pasiklausyti paskaitų apie sveiką gyvenseną, grūdinimosi ypatumus, regėjimo gerinimą, dalyvauti treniruotėse.
„Birštono versmių“ informacija

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *