Dalia Šklėriūtė – tarp geriausių kūno kultūros mokytojų

Lapkričio 13 d. Lietuvos tautiniame olimpiniame komitete apdovanoti geriausi ir aktyviausi Lietuvos kūno kultūros mokytojai. Pedagogai atrinkti įvertinus jų praktinę veiklą ir indėlį į šalies vaikų ir jaunimo fizinį aktyvumą, kūno kultūros ir sporto plėtrą per 2016 – 2017 ir 2017 – 2018 mokslo metus.

Geriausių šių metų kūno kultūros mokytojų, dirbančių bendrojo lavinimo mokyklose, penketuke – ir Prienų „Žiburio“ gimnazijos kūno kultūros mokytoja – ekspertė Dalia Šklėriūtė. Geriausia kūno kultūros mokytoja ji buvo išrinkta ir 2009 – 2010 m.m.
Nugalėtojus sveikino Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė ir švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė.
Kandidatūras konkursui teikė patys pedagogai ir jų atstovaujamos įstaigos, o laimėtojus lėmė viešo balsavimo ir vertinimo komisijos rezultatai. 
Konkursą organizavo Lietuvos tautinis olimpinis komitetas, Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras, Švietimo ir mokslo ministerija, Lietuvos kūno kultūros mokytojų asociacija ir Respublikinė ikimokyklinio ugdymo kūno kultūros pedagogų asociacija.

Rubrikoje Mokyklų gyvenimas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *