Birštono policijos komisariate šurmuliavo gausus lankytojų būrys

Spalio 2-oji – Angelų sargų (policijos) diena – Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Birštono policijos komisariato darbuotojams prasidėjo Šv. Antano Paduviečio bažnyčioje, kur monsinjoras Jonas Dalinevičius aukojo šv. Mišias už Angelus Sargus.

Po šv. Mišių, kaip jau tampa tradicija, Birštono policijos komisariato durys buvo atviros visiems norintiems apsilankyti jame, pasveikinti policijos pareigūnus profesinės šventės proga, iš arčiau susipažinti su policininko profesija, turimomis priemonėmis. Komisariate šurmuliavo gausybė svečių – suaugusiųjų, vaikų… Pareigūnai supažindino su policijos veikla, vaizdo stebėjimo sistema, tarnybiniais automobiliais, riedžiais, specialiosiomis policijos priemonėmis. Sulaukta didžiulio jaunųjų smalsuolių dėmesio. Bene labiausiai mažuosius pradžiugino ištikimasis policijos bičiulis Amsis, taip pat jaunųjų policijos rėmėjų surengta viktorina, kurioje noriai dalyvavo ir dideli, ir maži. Už teisingus atsakymus jie buvo apdovanoti atminimo dovanėlėmis, lankytojai išbandė ir apsvaigimą nuo alkoholio imituojančius akinius, kriminalistų turimomis priemonėmis pasidarė pirštų atspaudus.
Birštono policijos kolektyvą sveikino Birštono savivaldybės vadovai ir administracijos darbuotojai, įstaigų, organizacijų vadovai. Merė įteikė padėką „Už nepriekaištingą tarnybą“ Birštono policijos komisariato tyrėjui Žilvinui Mikušauskui. Nuoširdžiai dėkojame visiems šventės dalyviams už malonų bendravimą, sveikinimo žodžius, originalias dovanas.
Alytaus aps. VPK Birštono PK informacija ir nuotraukos

Rubrikoje Teisėsauga. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *