Nuoširdumo kupini susitikimai su savivaldybės kaimiškojoje teritorijoje gyvenančiais birštoniečiais

Rugsėjo 25 ir 26 dienomis Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė, Birštono seniūnijos seniūnas Jonas Kederys, Birštono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Milda Astašauskienė ir Birštono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus socialinio darbo specialistė Lina Kamarauskienė tradiciškai lankė vyresnio amžiaus, atokiau gyvenančius Birštono seniūnijos gyventojus.
Merės domėjimasis ir rūpinimasis savivaldybės žmonėmis juntamas ir matomas – gyventojai savivaldybės vadovę mielai sutiko savo namuose,

džiaugėsi galėdami betarpiškai pabendrauti, išsakyti problemas, domėjosi savivaldybėje vykstančiais darbais.
„Kiek daug nuoširdumo ir gyvenimiškos išminties gauname iš šių susitikimų! Džiaugiuosi Birštono savivaldybės socialinių darbuotojų darbu ir dėmesiu mūsų žmonėms. Būkite sveiki ir išlikite tokie pat geranoriški ir svetingi! Linkiu dar daug gražių dienų visiems!“, – teigė N. Dirginčienė.
Seniūnijos seniūnas su gyventojais aptarė artėjančios žiemos iššūkius: ar gyventojai pasiruošę žiemai, ar turi malkų, ar seniūnija gali kuo nors prisidėti prie jų gerovės? Socialinės paramos skyriaus vedėja papasakojo apie galimybę gauti socialines paslaugas į namus, kas aktualu kiekvienam atokiau gyvenančiam, o ypač šaltuoju metų sezonu.
Džiaugiamės, kad vyresnio amžiaus atokiau gyvenantys asmenys nesijaučia vieniši – juos lanko vaikai, jeigu vaikų neturi, jiems yra tei-kiamos socialinės paslaugos, aplanko seniūnas. Visi susitikimai dvelkė šiluma, nuoširdumu, geromis emocijomis.
Socialinės paramos
skyriaus informacija

Rubrikoje „Birštono versmės“. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *