Paprienėje vyko kaimynų šventė „Sėsk, broliuk, po uosiu!“

Rugsėjo 8 dieną Paprienės gyventojai ir svečiai rinkosi sporto ir laisvalaikio erdvėje, kur vyko kaimynų šventė „Sėsk, broliuk, po uosiu!“. Susirinkusiuosius pasveikino Prienų seniūnas Algimantas Matulevičius ir Paprienės bendruomenės pirmininkė Jūratė Zailskienė.


Šventės metu bendruomenės nariams Onutei Dambrauskienei, Leonorai Kalantienei, Dainorai Šaltienei, Jurgiui Dambrauskui, Romui Česaičiui, Pranui Marčiulaičiui, Mindaugui Padelskui, Stasiui Visockui, kurie daug padėjo birželio mėnesį organizuojant drožėjų stovyklą ir įrengiant suolelius poilsio erdvėje, buvo įteiktos Prienų r. savivaldybės mero Alvydo Vaicekausko padėkos.

.

Susirinkusieji į renginį dalyvavo stalo teniso, smiginio, petankės, krepšinio baudų mėtymo rungtyse ir žaidė smagius žaidimus.
Šiais metais susirungti trečiajame Paprienės petankės turnyre buvo pakviestos ir kitos Prienų bendruomenių asociacijos, Paprienėje veikiančios įstaigos. Smagu, kad į kvietimą atsiliepė ir komandas sudarė Prienų globos namų kolektyvas su direktore I. Barkauskiene priešakyje, Dvariuko bendruomenė (pirmininkė Gražina Bendinskienė) ir sveikos gyvensenos klubas „Versmenė“ (vadovė Leonora Kalantienė). Iš viso petankės turnyre kovėsi 8 komandos, sudarytos iš trijų žaidėjų. Kova buvo labai azartiška, o nugalėjo komanda „Jaunystė“ (Rima Keturakytė, Rokas Vaicekauskas, Antanas Vaicekauskas). Teikdama diplomus, bendruomenės pirmininkė pasidžiaugė, kad šių metų nugalėtojas Rokas dalyvavo visuose petankės turnyruose.
Kitos rungtys irgi sulaukė didelio susidomėjimo, ir kova buvo labai atkakli – reikėjo net papildomų metimų, kad būtų galima išsiaiškinti tris prizininkus. Geriausiai krepšinio baudas mėtė Gintautas Danilevičius, taikliausiai smiginio strėliukes – Rimantas Ignatavičius, o stalo teniso rungtyje nugalėjo Evaldas Fricleris.
Veikė ir erdvė, skirta vaikams, kur mažieji piešė, žaidė įvairius žaidimus ir net rungtyniavo! Veiklas vaikučiams koordinavo Viktorija Ignatavičienė, kuri vaikų piešiniams vertinti net suorganizavo nepriklausomą komisiją.
Nenorintiems rimtai rungtyniauti, bendruomenės narė Dainora Šaltienė organizavo smagias estafetes, kurios sužavėjo ne vieną.
Po varžybų šventės dalyviai greit nesiskirstė, smagiai klegėjo, dalinosi įspūdžiais ir planavo ateities darbus.
Paprienės bendruomenės informacija

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *