Tik Jums gražiausios gėlės, mylimos Onutės!

Kai kalendorius pranašauja vidurvasarį, miške prisirpsta uogos, o pievose pražysta gėlės… Apsidairykim aplinkui, kiek daug nuostabių, margaspalvių žiedų, kuriuos gamta dovanoja liepos 26 –ąją varduves švenčiančioms Onoms.


Šį ketvirtadienį Prienų globos namuose vasariškais žiedais, šypsenomis ir šiluma buvo apdovanotos čia gyvenančios Onos ir Onutės. Nors šiais laikais Onos vardas sutinkamas vis rečiau, tačiau sveikinti tikrai buvo ką. Prienų globos namuose gyvena šešiolika Onučių bei dar keturios varduvininkės čia dirba.
Įteikus po gėlę vardadienį švenčiančioms moterims, Onas sveikino kapela ,,Korys“, kuri negailėjo ne tik nuotaikingų dainų, bet ir pokštų.
Nors Prienų globos namuose gyvena garbaus amžiaus žmonės, tačiau, oi, kiek dar parako jie turi. Susirinkusieji negailėjo šmaikštaus atsako į juokelius, skambant kapelai šoko valso ir polkos žingsneliu, o ,,Korys“ ,,surado“ dvi naujas kapelos nares, kurios prisijungė prie koncertinės programos.
Mielosios Onos, vidurvasarį visi žiedai Jūsų, tegul jie papuošia jūsų namų vazas, palanges ar sodus, tegul šilumą dovanoja ne tik vasaros saulė, bet ir artimųjų šypsenos. Linkime sveikatos ir neišblėstančios laimės!
Rimantė Jančauskaitė

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *