Gyventojų patogumui pastatyti biotualetai

Šiais metais vykusiuose susitikimuose su seniūnijų gyventojais Prienų r. savivaldybės meras A. Vaicekauskas buvo pažadėjęs, kad visose seniūnijose prie svarbesnių autobusų sustojimo ir žmonių susibūrimo vietų bus įrengti viešieji tualetai.
Savivaldybė ir jos vadovai pažadą tesėjo – prieš keletą savaičių buvo pasirašyta biotualetų nuomos sutartis su UAB „Toirenta“ ir įsigyti 22 biotualetai, kurie išdalinti seniūnijoms pagal jų pateiktą poreikį: Prienų seniūnijoje pastatyti 5 biotualetai, Jiezno – 3, Stakliškių, Naujosios Ūtos, Veiverių ir Balbieriškio – po 2, Išlaužo, Pakuonio bei Ašmintos – po 1. Šilavoto seniūnija pageidavimo nepareiškė, o 3 biotualetai kol kas liko rezerve ir bus pastatyti ten, kur jų labiausiai trūks.
Biotualetų nuoma su priežiūra, kurią vykdys ta pati įmonė, per metus Savivaldybei kainuos 12000 Eur. Pasak mero A. Vaicekausko, kartais pigiau įrangą nuomoti ir paslaugas pirkti, nei įsigyti ir prižiūrėti patiems. Tačiau neatmetami ir kiti variantai, kurie paaiškės vėliau, t. y. įvertinus tikrąjį poreikį, priežiūros kokybę ir kt.
Prienų r. savivaldybės informacija

Rubrikoje Savivalda. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *