„Eilėraščiai iš namų“

Birštono vienkiemio bibliotekoje pagal Vaikų socializacijos ir tautinio ugdymo programą „Vasara su knyga 2018“ vyksta renginiai tema „Pažinti ir apkabinti Lietuvą“.
Birželio 8 d. prie Birštono vienkiemio bibliotekos, žaidimų aikštelėje, vaikai pakviesti į skaitymus „Eilėraščiai iš namų“, vyko diskusijos, žaidimai. Į renginį susirinko Birštono darželio „Giliukas“ vyresniųjų vaikų grupė su auklėtoja Jurgita Pagrandyte. Mažieji visų pirma apžiūrėjo mažąją bibliotekėlę, kuri buvo iškilmingai atidaryta birželio 6 dieną. Vaikai noriai vartė knygeles, stebėjosi knygų nameliu.
Vyresnioji bibliotekininkė Gražina Andrulevičienė mažiesiems skaitė eilėraščius iš Violetos Palčinskaitės knygos „Eilėraščiai iš namų“. Toliau skaitymus iš tos pačios knygos tęsė Jurgita Pagrandytė. Vaikai atidžiai klausėsi skaitomų eilėraščių. Dar mums talkino skaityti ir Ernesta Lankevičienė. Nė nepajutome, kaip perskaitėme visą knygelę.
Vaikai išsakė savo nuomonę apie V. Palčinskaitės poeziją. Lauke oras gražus, šviečia saulė, šilta. Todėl visi įsitraukėme į žaidimus. Bibliotekininkė Gražina mokė vaikus naujo žaidimo, visiems buvo daug juoko. Šokome rateliu, susikibę už rankų ir dainavome, žaidėme.
Po vaišių bibliotekininkė kiekvienam vaikučiui įteikė po mažą dovanėlę.
Birštono vienkiemio bibliotekos informacija

Rubrikoje Pasaulis iš arti. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *