Dar vienas įvertinimas

Džiaugiamės dar vienu šauniu įvertinimu – Lietuvos kurortų asociacijos Garbės nominacijoje „Vasaros liūtas 2018“ Birštono savivaldybės projektas, kulinarinis konkursas „Birštono kulinarinis žemėlapis“ tapo nugalėtoju nominacijoje „Už patraukliausią rinkodaros projektą Lietuvos kurorte ir kurortinėje teritorijoje“! Dėkojame Turizmo departamentui už rekomendaciją ir Kurortų asociacijai už įvertinimą!

Kulinarinio konkurso „Birštono kulinarinis žemėlapis“ tikslas – kiekvienais metais, artėjant vasaros sezonui, išrinkti vieną patį geriausią kiekvienos maitinimo įstaigos patiekalą. Šio konkurso metu komisija renka geriausius Birštono maitinimo įstaigų patiekalus, jų pagrindu kuriamas „Birštono kulinarinis žemėlapis“, kuriame sužymėtos visos maitinimo įstaigos ir jų geriausieji patiekalai.
Taip pat buvo apdovanotas ir Birštone įsikūręs sveikatingumo ir SPA kompleksas „Vytautas mineral Spa“. Kompleksas buvo apdovanotas už kurortinių paslaugų inovacijas ir SPA paslaugų plėtrą Lietuvos kurorte ar kurortinėje teritorijoje, nominaciją įteikti rekomendavo Lietuvos verslo konfederacija.
Lietuvos kurortų asociacija, kuri jungia devynias Lietuvos kurortų ir kurortinių teritorijų savivaldybes, 2018 metais inicijavo naują projektą – Garbės nominacijas „VASAROS LIŪTAS 2018“ pajėgiausiems aktualių kurortams veiklų teikėjams devyniose kategorijose. Nominacija pasirinktoje kategorijoje skiriama pagal kompetentingo partnerio rekomendaciją.
Birštono savivaldybės informacija

Rubrikoje „Birštono versmės“. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *