Socialdemokratų darbo partijos Prienų skyriui vadovaus Andrius Palionis

Praėjusį pirmadienį vyko Socialdemokratų darbo partijos Prienų skyriaus steigiamasis susirinkimas, kuriame kartu su naujos politinės partijos steigėjais dalyvavo ir jai prijaučiantieji. Beje, dalis jų besibaigiant susitikimui užpildę pareiškimus tapo jau ir nariais. Susirinkimo metu išrinktas skyriaus pirmininkas, taryba, suformuoti kiti valdymo organai.

Visiems susirinkime dalyvavusiems partiečiams pritarus, skyriaus pirmininku išrinktas Seimo narys Andrius Palionis. Bendrapartiečiai buvo vieningi ir renkant pavaduotojus. Jais tapo Arūnas Vaidogas, Evaldas Kamarauskas, Raimundas Markūnas, Augenija Stoškuvienė ir Irma Kereišienė. Skyriaus atsakinga sekretore patvirtinta Vilma Vaidogienė, o rinkimų į Prienų rajono savivaldybės tarybą štabui vadovaus Arūnas Vaidogas.
Kas bus socialdarbiečių kandidatas į Prienų rajono savivaldybės merus, skyriaus pirmininkas kol kas neatskleidė, tik patikino, kad esama kelių vertų kandidatų. Apsispręsta bus įvertinus dabartinės kadencijos rinkimų rezultatus ir kandidatų galimybes pakovoti su kitais pretendentais. A. Palionio teigimu, laikas ir Prienų rajonui pajudėti iš stagnacijos ir pradėti kurti geresnę darbo bei gyvenimo aplinką. Juo labiau, kad, kaip sakė naujosios partijos lyderis, nemaža dalis rajono gyventojų savo lūkesčius sieja būtent su jų partijos įsikūrimu. A. Palioniui smagu, kad prie jo bendraminčių komandos, su kuria nuveikta daug darbų, jungiasi vis daugiau žmonių. Prie naujos politinės jėgos prisidėjo net ir tie, kurie anksčiau kviečiami dalyvauti socialdemokratų veikloje, nesutiko to daryti, o dabar patys parodė iniciatyvą būti tarp partijos steigėjų.
Šiuo metu Prienų skyriaus socialdarbiečių sąraše – 119 narių, bet, kaip tvirtino pirmininkas, sąrašas tikrai didės ir jie turės grupes visose seniūnijose. A. Palionis taip pat informavo, kad jau po savaitės bus įkurtas ir Birštono skyrius.

„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Politika. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *