Dvidešimtmečio proga – sporto šventė kurorto bendruomenei

Minėdamas Birštono sporto centro veiklos dvidešimtmetį, centro trenerių ir darbuotojų kolektyvas, vadovaujamas Sauliaus Smailio, balandžio 13 – 14 dienomis dovanojo geros nuotaikos, aktyvių pramogų ir sporto šventę Birštono vaikams, jaunimui ir suaugusiesiems.

Penktadienį pirmąkart buvo surengta bendra šventė Birštono darželio, vienkiemio mokyklos, gimnazijos pradinių klasių mokiniams: treneriai juos įtraukė į estafetes, sportinius žaidimus, kūrybines užduotis, užsiėmimus su animatorių personažais. Rungčių buvo labai įvairių, mažieji jas atliko itin kruopščiai ir užsidegę. Kai nuovargis paėmė viršų, mažiausieji užleido stadioną

Birštono gimnazijos V-X kl. mokiniams. Programoje buvo numatytos estafetės su kliūtimis, sportiniai žaidimai, lengvosios atletikos ir kitos individualios, parodomosios rungtys. Dalyviams, įveikusiems 11 individualių rungčių, įsteigti atminimo suvenyrai. Žaidynes moksleiviai pradėjo nuotaikinga mankšta, į kurią įsitraukė ir šventės svečiai – Birštono savivaldybės vadovai, policijos atstovai, miesto įstaigų vadovai.

Su Sporto centro 20 metų veiklos sukaktimi direktorių Saulių Smailį ir kolektyvą nuotaikingai pasveikino Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė, mero pavaduotojas Vytas Kederys, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Angelė Žiūraitienė, „Tulpės“ sanatorijos, Birštono gimnazijos, Birštono turizmo informacijos centro, Nemajūnų dienos centro, policijos komisariato vadovai. Savivaldybės merė pasidžiaugė centro ilgamete veikla, tuo, kad Birštono jaunimas skatinamas įsijungti į aktyvų sportinį judėjimą, kad kurorte kuriama sportiška ir sveika visuomenė, linkėjo aktyvios ir kūrybiškos veiklos ateityje.
Šeštadienį stadione vyko futbolo, krepšinio, galiūnų varžybos, sporto entuziastai buvo kviečiami išmėginti įvairias rungtis: irklavimą treniruokliu ,,Concept-2“, šiaurietišką ėjimą, pasivažinėjimą riedučiais, bėgimą, individualias lengvosios atletikos rungtis.

Dalės Lazauskienės nuotraukos

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *