Gražios tradicijos turi tęstinumą

Jau šeštą kartą partijos „Tvarka ir teisingumas“ Prienų skyriaus nariai rinkosi į tradicinę inkilų kėlimo šventę. Prasminga akcija partiečiai pasitiko grįžtančius į gimtinę paukščius, taip pat po žiemos meto susibūrė bendron veiklon ir planų aptarimui.


Kaip ir kiekvienais metais, inkilais pasirūpino buvęs eigulys Vytautas Deimantavičius, jis ir surado vietą Prienų šile, kur geriausia pakabinti naujus namelius mažiesiems gamtos draugams. Labai maloniai nustebino moterys, kurios aktyviai dalyvavo inkilų kėlime, čia neaplenkiama buvo Danutė Klinavičienė. Buvo iškelta penkiolika įvairaus dydžio inkilų, kuriuose, tikimės, greitai įsikurs nauji miško gyventojai.
Neliko nepastebėtos ir po žiemos užsilikusios šiukšlės, sutvarkius aplinką buvo užkurtas laužas, prie kurio labai skanu ragauti atsineštus lašinukus ir gaivintis aromatinga mėtų arbata. Kartu buvo aptarti ir artimiausi skyriaus planai, susipažinta su naujais nariais. O pabaigoje nuskambėjo moterų klubo atliekamos dainos, jam vadovauja labai entuziastinga Inrida Baranauskienė. Jau temstant, pasikrovę gerų emocijų, grįžome iš Prienų šilo.

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ Prienų skyriaus informacija

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *