Prieniškė Aira Radvilavičiūtė – „Muzikos talentų lygos“ laureatė

Visai prieš pat šv. Velykas Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijos salėje paaiškėjo „Muzikos talentų lygos“ nugalėtojai. Tarp konkurso laureatų – ir prieniškė, „Ąžuolo“ progimnazijos aštuntokė Aira Radvilavičiūtė, dainavusi Beyonce dainą „Running“.
Kaip pasakojo Aira, tai buvo tarptautinis konkursas, kuriame dalyvavo apie 1000 jaunųjų atlikėjų iš Maltos, Armėnijos, Ukrainos, Latvijos, Baltarusijos, Moldovos ir Lietuvos. Konkursas vyko keliais etapais ir buvo nelengvas, bet įdomus. Tad Aira džiaugiasi ne tik iškovota pergale, bet ir naujai įgyta patirtimi, dainuojant esant profesionaliai aparatūrai ir apšvietimui, galimybė susipažinti su talentingais dainininkais iš kitų šalių, išgirsti jų dainavimą.
Aira su daina nesiskiria jau dešimt metų. Būtent dainavimui ji skiria beveik visą savo laisvalaikį, ne vienerius metus dainuoti mokosi Alytuje, dabar konsultuojasi ir su dainavimo dėstytoja Vilniuje.
Jaunoji dainininkė jau yra dalyvavusi įvairiuose respublikiniuose konkursuose, tarp jų tokiuose, kaip „Skambėk Dzūkija“, „Lakštingalų slėnis“, taip pat – ir tarptautiniuose konkursuose „Baltic Voyage“, „Gėlių galaktika“.
Birželio mėnesį „Muzikos talentų lygos“ baigiamąjį koncertą transliuos Lietuvos televizija. Jį žiūrėdami, turėsime progos pasidžiaugti ir Airos sėkme, ir jos dainavimu.
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Mokyklų gyvenimas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *