Čempionė – „Centro“ komanda

Kovo 31 dieną Jiezno gimnazijos sporto salėje įvyko Jiezno seniūnijos Velykinis vyrų krepšinio turnyras, kuriame dalyvavo keturios komandos: Jiezno gimnazijos vaikinų rinktinė (kapitonas Rytis Žuromskas) ir trys Jiezno miesto komandos: „Mūrai“ (kapitonas Eimantas Šliaužys), „Centras“ (kapitonas Ūdrys Žalys) ir „Paukščiai“ (kapitonas Laimis Pempė).

Kadangi šiais metais turnyre panoro dalyvauti tik keturios komandos, tai ištraukus burtus, komandos sužaidė tarpusavyje ketverias rungtynes: „Centras“ rezultatu 35:20 įveikė Gimnazijos komandą, „Paukščiai“ rezultatu 20:16 nugalėjo „Mūrus“. Po trumpos pertraukėlės „Mūrai“ rezultatu 25:29 pralaimėjo „Centro“ komandai, o „Paukščiai“ be vargo nugalėjo gimnazistus rezultatu 45:19.
Pusfinalyje dėl trečiosios vietos kovoję „Mūrai“ nesunkiai įveikė Gimnazijos komandą rezultatu 45:19.
Dėl pirmos vietos susitiko turnyro lyderės „Centro“ ir „Paukščių“ komandos. Finalinės rungtynės buvo pačios įdomiausios susirinkusiems žiūrovams. Jos vyko „taškas į tašką“. Jas vieno taško skirtumu laimėjo „Centro“ komanda, rezultatu 38:37. Taigi 2018 metų Jiezno seniūnijos Velykinio vyrų krepšinio turnyro nugalėtoja tapo Jiezno miesto „Centro“ komanda.
Tikėkime, kad antros vietos laimėtojai „Paukščių“ komandai dėl patirto pralaimėjimo šventės nebuvo liūdnos, kaip ir „Mūrams“ bei gimnazistams. Juk svarbiausia yra bendrystė ir tikslas daryti tai, kas įdomu ir miela širdžiai – sportuoti. Apmaudu, kad praėjusių 2017 metų nugalėtoja „Kašonių“ komanda šiame turnyre nedalyvavo ir nepanoro apginti čempionės vardo.
Jiezno seniūnas džiaugiasi jaunimo noru sportuoti ir seniūnijos bei sporto klubo „Jieznas“ iniciatyvų – ištisus metus dalyvauti įvairių komandinių sporto šakų turnyruose – palaikymu. Organizatoriai dėkingi Jiezno gimnazijos administracijai už suteiktas sąlygas jaunimui treniruotis ir organizuoti įvairias varžybas.
Jiezno seniūnijos informacija

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *