„Mano mokyklos kalendorius – 2018“

Kovo 9 dieną Prienų „Ąžuolo“ progimnazijoje vyko kūrybinių darbų konkurso „Mano mokyklos kalendorius – 2018“ parodos atidarymas ir apdovanojimai.

Konkurso iniciatorė dailės mokytoja Dalia Dragūnienė. Konkursas vyksta jau antrus metus iš eilės ir tikriausiai taps tradiciniu renginiu. Šiais metais dalyvavo 19 mokinių iš 5 rajono mokyklų, kuriuos puošė Jiezno gimnazijos mokytoja Audronė Jusienė, „Žiburio“ gimnazijos mokytoja Ilona Rasimavičienė, „Revuonos“ pagrindinės mokyklos mokytoja Rasa Uleckienė, Stakliškių gimnazijos mokytoja Lina Andriukevičienė, „Ąžuolo“ progimnazijos mokytoja Dalia Dragūnienė. Daugiausia dalyvių buvo iš „Ąžuolo“ progimnazijos. Konkurso darbus vertino ir atrinko ir vertinimo komisija. Darbai buvo vertinami dviejose kategorijose.
Konkurso nugalėtoju 5 – 8 klasių grupėje tapo Karolis Pūkas, „Ąžuolo“ progimnazijos 7 klasės mokinys, 9 – 12 klasių grupėje – Lukas Keršys iš „Žiburio“ gimnazijos 4g klasės. Laureatus pasveikino mokyklos choras, kurį paruošė muzikos mokytoja Ina Radzevičienė, „Dainų dainelės“ dalyviai su mokytoja Lina Suchorukoviene, nuostabius eilėraščius apie metų ratą padeklamavo pirmokai, paruošti mokytojos Rimos Juodsnukienės. Sveikinimo žodį tarė progimnazijos direktorė Irena Tarasevičienė, kuri pasidžiaugė konkursu, padėkojo mokyklos svečiams ir dalyviams. Dalyvavo mokyklos kuratorė Laimutė Jančiukienė ir Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė Virginija Zujienė, kuri taip pat yra ir dailės mokytojų kuratorė. Jai patiko šio konkurso idėja, nes atlikimo galimybėms ir kūrybiškumui nėra ribų, o ir pats kalendorius reikalingas, be jo sunku planuoti darbus.
Nugalėtojams buvo įteikti suvenyrai ir atminimo dovanėlės, kuriuos įsteigė ne tik organizatoriai, bet ir rėmėjai – Prienų Justino Marcinkevičiaus viešoji biblioteka, Nemuno kilpų regioninio parko direkcija, individualios įmonės savininkė – floristė Jolanta Žilvienė. Jos dovanotos gėlės buvo įteiktos mokytojams, ruošusiems dalyvius. Švietimo pagalbos tarnybos metodininkė Danguolė Damijonaitytė nugalėtojams įteikė diplomus, padėkos raštus. Dailės mokytoja Dalia Dragūnienė dalyvius pakvietė dar aktyviau dalyvauti konkurse kitais metais.
Dalia Dragūnienė
„Ąžuolo“ progimnazijos mokytoja

Rubrikoje Mokyklų gyvenimas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *