Geriausia jiezniečių padėka – sportinės pergalės

Kovo 3 d. Jiezno sporto bendruomenė 2018 metų futbolo sezoną pradėjo futboliuko turnyru „3×3“. Į Jiezno gimnazijos sporto salę susirinkę žaidėjai šį turnyrą skyrė Kovo 11 – ajai ir Lietuvos Valstybingumo atkūrimo 100 – mečiui.


Šį kartą savo meistriškumą pademonstravo šešios komandos, atstovaujančios Jiezno gimnazijai, Jiezno vaikų globos namams ir keturiems svarbiausiems Jiezno miesto „mikrorajonams“: daugiaaukščių namų kvartalui – „Mūrai“, centrinei miesto daliai – „Centras“, ežero pakrantei – „Ežero krantas“ ir likusiai miesto daliai, išsidėsčiusiai už bažnyčios – „Paukščių galas“. Startinėje rikiuotėje žaidėjus pasveikino Jiezno seniūnas Algis Bartusevičius, kuris laimėtojams pažadėjo apdovanojimus ir prizus. Taurę, medalius ir diplomus skyrė Jiezno seniūnija iš Prienų rajono savivaldybės sporto programai skirtų lėšų, o piniginius prizus įsteigė sporto klubas „Jieznas“.
Komandos, pasidalinusios į du pogrupius, pradėjo įdomią kovą, suteikdamos gražų reginį susirinkusiems sirgaliams. Po dvikovų pogrupiuose išaiškėjo keturios komandos, kurios tęsė kovą dėl apdovanojimų. Labiausiai pasisekė „Centro“ komandai, kuri iškovojo pirmąją vietą.
Ne mažiau džiaugėsi ir Jiezno gimnazistai, kuriems antroji vieta labai reikšminga, nes užnugaryje liko stipresnė „Mūrų“ komanda, kuri turėjo tenkintis laimėtais bronzos medaliais.
Po rungtynių Jiezno seniūnas Algis Bartusevičius prizinių vietų laimėtojams išdalino rėmėjų įsteigtus piniginius prizus, o sportinius apdovanojimus pažadėjo įteikti kovo 17 dieną vyksiančiame knygos „Futbolas Jiezne“ pristatyme, į kurį pakvietė visus susirinkusiuosius. Anonsuodamas šį renginį, seniūnas pabrėžė, jog minėtos knygos pristatymas labai svarbus įvykis ne tik sporto bendruomenei, bet ir visai seniūnijai. Jieznas yra unikalus ne vien įdomia krašto istorija, išskirtiniu kraštovaizdžiu ir gera geografine padėtimi. Futbolas Jiezne yra svarbiausia sporto šaka, kurią pamėgusios kelios jiezniečių kartos, išauginusios aistringus, profesionaliai žaidžiančius futbolininkus.
Tikėtina, kad į knygos „Futbolas Jiezne“ pristatymą, kuriame bus eksponuojama sporto trofėjų ir fotonuotraukų paroda, atvažiuos didelis būrys kraštiečių ir garbingų svečių. Lai ši knyga tampa jiezniečių geriausia dovana atkurtos Lietuvos valstybingumo šimtmečiui, o jaunimo sportinės pergalės – padėka už laisvę ir nepriklausomybę.
Jiezno seniūnijos informacija

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *