„Vytautas mineral SPA“ – geriausios sveikatos turizmo paslaugos

Sausio 26-ąją buvo paskelbti Lietuvos „Turizmo sėkmingiausieji 2017“, o pačiu geriausiu praėjusių metų sveikatos turizmo paslaugų teikėju šiame konkurse pripažintas Birštone įsikūręs „Vytautas mineral SPA“. Šis titulas poilsio ir sveikatingumo centrui suteiktas po visuotinio balsavimo internete, kurį paskelbė kasmetinio „Turizmo sėkmingiausiųjų“ konkurso iniciatorius Valstybinis turizmo departamentas. Visų devynių konkursinių kategorijų nugalėtojai paskelbti tarptautinėje turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodoje „Adventur 2018“, kuri vyko Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centro „Litexpo“ rūmuose.


„Jaučiamės pelnytai pastebimi ir įvertinti. Šis apdovanojimas mums labai svarbus, jis parodo, kad esame teisingame kelyje. Juk vos prieš du mėnesius atšventėme vienerių metų „Vytautas mineral SPA“ gimtadienį, taigi, nors esame dar labai jauni, bet jau vadinami sėkmingiausiais. Tai įpareigoja dar labiau stengtis, dar smarkiau tobulėti“, – džiaugsmo apdovanojimu neslėpė „Vytautas mineral SPA“ generalinis direktorius Robertas Lukošius.
Per šiuos vienerius, bet įvykių kupinus darbo metus „Vytautas mineral SPA“ ne kartą įrodė, kad jaunystė – ne kliūtis puikiems rezultatams. Šio SPA centro darbuotojai įvertinti tarptautinių masažo čempionatų titulais. Prestižiniuose Europos SPA asociacijos (ESPA) 2017 m. apdovanojimuose „Vytautas mineral SPA“ pripažintas inovatyviausiu SPA centru Europoje bei profesionaliausiu Baltijos šalyse, o jo sveikatinimo terapija „Flow“ apdovanota už inovatyvų požiūrį. Konkursiniai įvertinimai neaplenkė ir „Vytautas mineral SPA“ restorano „Moon“. „Kulinarinio Birštono žemėlapio 2017“ komisija jo komandos kūrinius pripažino vienvaldžiais lyderiais ir užkandžio, ir karštojo patiekalo, ir deserto kategorijose. Taigi „Moon“, o ir visas „Vytautas mineral SPA“ sveikatingumo kompleksas – tai už nuolatines pastangas tobulėti giriama vieta. Dėl jos verta Birštoną atrasti, po to dar ne kartą į jį sugrįžti pasilepinti, neužmirštamais pojūčiais pamaitinti kūną ir sielą.
„Vytautas mineral SPA“ informacija

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *