Lankė ne tik vaikus

Gruodžio 22 dienos rytas Šilavoto seniūnijoje buvo išties darbingas, nuo ankstyvo ryto Kalėdų Senelis krovėsi į maišą dovanas. Seniūnė pasirūpino saldainiais, o kalėdinius atvirukus jau buvo paruošę Prienų socialinio paslaugų centro prevencinės programos „Linas“ dalyviai. Kartu su Šilavoto seniūnijos vaikais atvirutes ruošė N.Ūtos ir Balbieriškio seniūnijų vaikai. Vaikai žinojo, kam bus įteikti atvirukai, todėl su meile karpė, lankstė, klijavo atvirukus.
Į kelionę po visą seniūniją išsiruošė Kalėdų senelis, seniūnė Neringa Pikčilingienė ir Socialinių paslaugų centro darbuotoja su rizikos šeimomis Judita Lučkienė. Per visą dieną buvo aplankyta per 40 pagyvenusių ir vienišų seniūnijos gyventojų. Kartais Kalėdų senelis nuklysdavo ir į kitų gyventojų kiemus. Po pietų buvo aplankytos ir rizikos šeimos, seneliui kelionė neprailgo, nes ir pagyvenę, ir vaikai džiaugėsi jo apsilankymu.
Džiugu, kad prieš šventes seniūnijos gyventojams atnešėme nors truputį džiaugsmo ir labai atsiprašome, kad negalėjome visų aplankyti. Pažadame, pasistengsime ateinančiais metais, gal ir Kalėdų Senelis bus dosnesnis.

Rubrikoje Seniūnijose. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *