Bibliotekose: Rašė linkėjimus…

Vieną žiemos penktadienio popietę Nemajūnų bibliotekoje į kūrybines kalėdines dirbtuvėles rinkosi mamos su vaikais paminėti LR Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuotos akcijos „Knygų Kalėdos“.
Renginio metu skaitėme pasakas apie Kalėdas, diskutavome apie Advento laikotarpį. Susirinkusios mamos dalinosi receptais, skirtais Kūčių stalui. Vaikai su dideliu užsidegimu puošė mūsų bibliotekos eglutę, kuri šiais metais truputį kitokia – ji pasiūta iš medžiagos. Visi buvo įtraukti į kūrybines dirbtuvėles: kartu karpėme iš popieriaus eglutei žaisliukus, snaiges langams. Patys mažiausi bibliotekos lankytojai piešė piešinius Kalėdų Seneliui. Mamoms padedant laiškai pasieks Kalėdų Senelį, kuris tikrai aplankys visus vaikus ir po eglute paliks dovanų. Šventinė nuotaika mus lydėjo viso renginio metu. Pasidžiaugėme, kad jauku mūsų mažoje bibliotekėlėje ir kad turime nemažai naujų ir įdomių knygų. Dėkoju tiems, kurie padovanojo knygų mūsų bibliotekai.
Atsisveikindami artėjančių švenčių proga bibliotekos lankytojai palinkėjimų lange bibliotekai rašė linkėjimus, kuriais norėčiau pasidalinti su visais: „Linkime, kad ateinantys metai būtų pilni naujų idėjų renginiams, daugiau naujų knygų, dar daugiau skaitytojų, šilumos ir jaukumo jūsų bibliotekose“.
Eitmyra Grybauskienė
Bibliotekininkė

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *