Jiezne atnaujinta biblioteka

Gruodžio 18 d. Prienų r. savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas su komanda vyko į Jiezną, kur dalyvavo suremontuotos bibliotekos atidaryme.


Bibliotekos darbuotojos Vilma Trabuševskienė ir Sigutė Katkauskienė nuoširdžiai džiaugėsi šviesiomis, naujomis patalpomis bei su šypsena priėmė gausų svečių būrį. O sveikintojų netrūko. Meras bibliotekos darbuotojoms palinkėjo sėkmingo darbo, naujų veiklų ir daug skaitytojų. Prienų Justino Marcinkevičiaus viešosios bibliotekos direktorė Daiva Čepeliauskienė viso kolektyvo vardu įteikė angeliukus su palinkėjimais. Biblioteką pašventino Jiezno klebonas Egidijus Bičkauskas. Bibliotekos darbuotojas sveikino, džiaugėsi atnaujintomis patalpomis ir socialiniai partneriai – Jiezno seniūnijos, gimnazijos, kultūros ir laisvalaikio centro vadovai.
Ne vienas iš kalbėjusiųjų pasidžiaugė, kad 2017 metai Jieznui ypatingi – atidaryta trečia vaikų darželio grupė, įrengta žaidimų aikštelė, baigta renovuoti gimnazija, sutvarkyta jos aplinka, kiemas, o globos namuose atidarytas Dienos centras.
Prienų r. savivaldybės informacija

Rubrikoje Kultūra. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *