Šventinės rungtynės skleis kalėdinę dvasią Prienuose

Vis labiau artėjant gražiausioms metų šventėms, Prienų–Birštono krepšinio klubas „Vytautas“ kviečia įsisupti į šventinę dvasią bei pasitikti Kalėdas drauge Šventinėse rungtynėse!

Gruodžio 16 d., 17.00 „Vytautas“ namų arenoje susirems su Betsafe–LKL čempionu Kauno „Žalgiriu“. Tačiau šįkart rungtynės Prienuose bus ypatingos – padedamas LKL akademijos bei jos dalyvių, klubas nori atsidėkoti savo sirgaliams už nuolat dovanojamą palaikymą bei sukurti Prienuose neregėtą krepšinio šventę su daug įspūdingų dovanų, žaidimų bei koncertų! Akimirksniu visame pasaulyje išpopuliarėjęs ir ryškiausių Amerikos žvaigždžių bei NBA atstovų aptarinėjamas Prienų—Birštono „Vytautas“ visai neseniai pasirašė kontraktą iki sezono pabaigos su žymiaisiais amerikiečių krepšininkais LiAngelo ir LaMelo Ball‘ais. Stipraus papildymo iš Amerikos laukianti Prienų–Birštono ekipa beveik tuo pačiu metu prieš ketverius metus jau buvo įveikusi lygos čempionus „Žalgirį“ ir tikisi vėl tai pakartoti.

Ši pergalė, pasirašytas kontraktas su broliais Ball’ais ir noras pakartoti istoriją prieš gražiausias metų šventes paskatino „Vytauto“ klubą bendradarbiauti su „LKL akademija“ ir Prienų sporto ir pramogų arenoje sukurti dar neregėtą krepšinio šventę. Vos įžengus pro arenos duris šventinę atmosferą pajausti padės išskirtinis žiūrovų sutikimas – skambant kalėdinei muzikai Jums dovanas dalins „Vytauto“ rėmėjai bei svečiai, o gerą nuotaiką prieš rungtynes kurs nuotraukų konkursai. Renginyje nebus pamiršti net ir mažieji sirgaliai, kadangi vaikams bus vedamos interaktyvios kompiuterinių žaidimų varžybos, todėl į šias rungtynes „Vytautas“ kviečia atvykti su visa šeima!

Išskirtinis dėmesys žiūrovams atsispindės ir specialiai šioms rungtynėms parengtoje programoje, kuri įtrauks tiek ištikimiausius krepšinio sirgalius, tiek muzikos bei žaidimų mėgėjus. Visų rungtynių metu žiūrovai galės varžytis nuotaikinguose kalėdiniuose žaidimuose bei demonstruoti savo krepšinio įgūdžius. Visiems žaidimų dalyviams bus įteikti vertingi prizai – tarp jų ir bilietai į ateinančias rungtynes, komandos atributika bei ypatingos, žiemos šalčius nuvejančios „Vytautas Mineral Spa“ dovanos. Kovingą nusiteikimą prieš stiprų varžovą Jums žadins ir į rungtynes pakviesti muzikos atlikėjai. Visiems vieningai giedant himną susikaupimui įkvėps „Žiburio“ gimnazijos choras, o ilgosios pertraukos metu koncertuos ir savo gimtąjį miestą kvies palaikyti visoje Lietuvoje žinomas ir tūkstančius gerbėjų į pasirodymus renkantis atlikėjas Omerta!

Šventinės rungtynės Prienuose ne tik kels džiugias emocijas, sustiprins Kalėdų laukimą, bet ir bus dovana Prienų-Birštono „Vytauto“ sirgaliams bei miestų gyventojams. Atvykite į mūšį prieš LKL čempionus ir prisidėkite prie galimo stebuklo! Bilietus galite įsigyti visose TIKETA kasose bei Prienų sporto ir pramogų arenos kasose.

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *