Gauti atsakymai pritrenkė

Š.m. liepos 13 d. ir rugpjūčio 1 d. Prienų rajono savivaldybės merui Alvydui Vaicekauskui išsiunčiau du raštus dėl netinkamo savivaldybės tarybos sudarytos administracinių ginčų komisijos, taip pat savivaldybės administracijos direktoriaus funkcijų bei pareigų aplaidaus vykdymo.
Prašiau ištirti nurodytus faktus, įvertinti juos bei imtis atitinkamų priemonių.
Gauti atsakymai, švelniai tariant, pritrenkė. Na, mero atsakymas dėl administracinių ginčų komisijos aplaidaus darbo ,,kvepėjo“ tik eiliniu biurokratizmu ir savo munduro apsauga.
Tačiau atsakymas į 2017-08-01 raštą buvo tiesiog ciniškas – pasirodo, meras savivaldybės administracijos direktoriaus aplaidaus darbo faktus pavedė ištirti ir įvertinti… tam pačiam direktoriui, kuris ,,…dėl didelės apimties, sudėtingumo bei reikalaujančios papildomos ir išsamesnės analizės“ visa tai dar analizuos iki rugsėjo 13 d.?!
Taip ir norisi priminti N.Gogolį: „Iš ko juokiatės? Iš savęs juokiatės, ponai!“.
Tikiuosi, jog Prienų savivaldybės tarybos nariai, perskaitę minėtus raštus bei atsakymus į juos, ras savyje ryžto ir savigarbos įvertinti nurodytų institucijų bei tarnautojų veiksmus ir priims atitinkamus sprendimus.
Pagarbiai,
Audrius Narvydas
Jūsų rinkėjas, Prienų gyventojas

Rubrikoje Mūsų kraštas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *