Ar nepasiklys ir Investicijų skyriuje?

Perskaičiau „Gyvenime“ Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Prienų skyriaus lyderio Gintaro Kleizos atvirą laišką Prienų rajono savivaldybės merui ir savom akim netikiu – ką čia tas ponas liberalas gina. Ogi susikompromitavusį, kukurūzų lauke pasiklydusį, nesiskaitantį su administracija, išpuikusį Žemės ūkio skyriaus vedėją ir bendrapartietį Donatą Šimukonį.
Jau ruošiausi žingsniuot pas gerbiamą Kleizą ir papasakot jam ir apie žemgrobišką D. Šimukonio „gerumą“, bet kitam numeryj skaitau, kad ponas Gintaras jau ne partijos pirmininkas, taigi kaip ir ne valdžia. Kita vertus, gal pas liberalus taip jau įprasta saviškius gint iki „paskutinio kraujo lašo“, ką jie bepadarytų. Gynė jie ir Eligijų Masiulį, ir Gintarą Steponavičių, matyt, todėl gina ir dar į viršesnius renka ir Donatą. Tą patį jaunuolį, kuriam gyvenimą ardo arogancija ir gobšumas.
Žmonėse sakoma, kad jei Dievas nori žmogų nubausti, atima jam protą. Ar ne taip nutiko ir šiuosyk? Kitaip, argi būtų perspektyvus specialistas vietoj tobulėjimo pasirinkęs kukurūzų lauką ir šokęs į jį tiesiai per savivaldybės antro aukšto langą. Bent jau taip, G. Kleizos terminais šnekant, „pikti liežuviai plaka“.
Labai ačiū merui Alvydui Vaicekauskui, kad jis atsakydamas Gintarui Kleizai, kartu ir visiems viešai atskleidė Donato Šimukonio nuopolio kelią. Tik abejoju tuo, ar teisingai pasielgė savivaldybės vadovai suteikdami tam arogantiškam jaunuoliui prieglobstį Investicijų skyriuje. Man nesitiki, kad toks žmogus, kuris pasiklysta vos tik sudygusių kukurūzų lauke, nepasiklys ir Investicijų skyriaus labirinte.
Regina Garmienė

Rubrikoje Mūsų kraštas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *