Jubiliejų sutiko modernizuodami įmonę ir plėsdami gamybą

– Kad „Marijampolės pieno konservai“ klestėtų, ir visas Lietuvoje pagamintas pienas čia sutekėtų, – taip šmaikščiai ir kartu viltingai savo kalbą užbaigė Lietuvos pieno gamintojų asociacijos tarybos pirmininkas Jonas Vilionis. Valdybos pirmininkui Raimondui Karpavičiui ir visam bendrovės kolektyvui mūsų krašto pieno gamintojų sveikinimus perdavė Prienų ūkininkų sąjungos pirmininkas Martynas Butkevičius.

Praėjusios savaitės penktadienį į įmonės veiklos keturiasdešimtmečio šventę susirinkę UAB „Marijampolės pieno konservai“ akcininkai ir darbuotojai džiaugėsi, kad jubiliejų jie sutinka plėsdami gamybą ir modernizuodami gamybos procesą.
1977 metais pradėjusios veikti įmonės istorijoje buvo vingių, bet jie sėkmingai buvo įveikti ir šiandien „Marijampolės pieno konservai“ yra viena iš didžiausių ir pajėgiausių pieno perdirbimo įmonių Lietuvoje ir vienintelė pieno konservų gamintoja Lietuvoje. Apie 90 proc. bendrovės produkcijos skirta eksportui, ir Marijampolėje pagaminti produktai pasiekia įvairias NVS ir Europos Sąjungos šalis, Afrikos, Azijos ir Amerikos žemynus.
Šventę pradėjusio bendrovės valdybos pirmininko Raimondo Karpavičiaus teigimu, pelnytas pripažinimas – tai visų bendrovės darbuotojų ir jais patikėjusių bei tikinčių pieno gamintojų bendros veiklos rezultatas. „Marijampolės pieno konservams“ pieną parduoda ir apie 70 proc. mūsų krašto pieno gamintojų.
Valdybos pirmininkas tiki, kad ateityje ryšiai taps dar tvirtesni, nes užbaigę įmonės modernizavimo procesą, kuriam skirta 15 mln. eurų investicijų, jie pakvies ir pieno ūkių savininkus dalyvauti formuojant akcinį kapitalą.
Bendrovė taip pat planuoja dar didesnį dėmesį skirti naujų ir sveikesnių produktų kūrimui ir sveikatinimo programų įgyvendinimui.
Apie juos – kituose laikraščio numeriuose.
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Žemės ūkis. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *