Protmūšis „Išlukštenk riešutėlį“

Trečius metus iš eilės Prienų LSDJS (Lietuvos socialdemokratų jaunimo sąjunga) organizuoja nepamirštamą renginį sau bei kitiems. Šiais metais renginys sulaukė dar daugiau dalyvių. Protmūšyje dalyvavo net 6 komandos: svečiai iš Alytaus, Marijampolės, Vilniaus ir Prienų jaunimo organizacijų atstovai.

Prienų LSDJS skyriaus pirmininkas Mindaugas Rukas pasveikino susirinkusius dalyvius, pakvietė tarti žodį ir LSDJS pirmininkę Agnę Goldbergaitę. Taip pat buvo pristatyta Prienų skyriaus kuratorė Gerda Kancierūtė.
Kiekviena komanda sugalvojo savo originalų pavadinimą, ir žaidimas prasidėjo.
Kasmet Prienuose vykstantis protų mūšis nustebina vis sudėtingesniais klausimais. Organizatoriai paruošė įdomius ir sudėtingus klausimus 5 turuose: „1 turas – Bendrieji klausimai“, „2 turas – Žodžiai ir jų reikšmės“, „3 turas – Maistas“, „4 turas – Žaibo“ ir „5 turas – Lietuva“. Vienas sudėtingiausių turų mūsų dalyviams pasirodė antrasis, kuriame buvo pateikti klausimai apie žodžių kilmę, jų reikšmę, žodžius kitomis kalbomis ir pan.
Viso žaidimo metu dvi komandos – „Dvariukas“ ir „Panabagybė“ – žaidė taškas į tašką, tačiau paskutiniame ture „Dvariukas“ aplenkė Alytaus komandą ir iškovojo I vietą. Treti liko „Birštono“ komandos dalyviai.
Nugalėtojai ir dalyviai buvo apdovanoti statulėlėmis bei suvenyrais su Prienų rajono savivaldybės simbolika.
Šio renginio tikslas – jungti ir vienyti Lietuvos socialdemokratų jaunimo sąjungos skyrius, kad šie galėtų artimiau bendrauti ir bendradarbiauti, taip pat burti Prienų krašto jaunimą bendriems tikslams ir darbams.
Prienų LSDJS pirmininkas Mindaugas Rukas dėkoja renginio globėjams – Prienų rajono savivaldybės merui Alvydui Vaicekauskui ir Seimo nariui Andriui Palioniui.
Evelina Paužaitė

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *