Geras kinas sugrįžta į Birštoną su „Telia“

Kada paskutinį kartą matėte filmą, kuris prajuokino, sujaudino iki ašarų, kuriuo mintyse gyvenote kelias dienas, apie jį pasakojote draugams, giminėms ir kaimynams? Gero kino yra ir jis atkeliauja į Birštoną. „Kino karavanas“ kartu su išmaniuoju partneriu „Telia“ rugpjūčio 25 d. į miestelį atveža nemokamus „Kino pavasario“ filmus, o išmanioji „Telia“ televizija kokybišką kiną namuose rodo ištisus metus.
Rugpjūčio 25 d. 21.30 val. Birštone, šalia „Tulpės“ sanatorijos, vyks nemokamas „Kino karavano“ seansas „The Rolling Stones“ turas po Lotynų Ameriką“.
Praėjo laikai, kada televizijos tinklelis diktavo ir dienos rutiną – užbaigti dienos darbų jau nebereikia iki vakaro žinių ar Lietuvos krepšinio rinktinės rungtynių pradžios. Apie 200 tūkstančių šeimų visoje Lietuvoje su išmaniąja „Telia“ televizija televizorių žiūri kitaip: mėgstamas laidas, filmus, žinias ar koncertus jie gali įsirašyti, atsisukti nuo pradžių ar prasukti matytas vietas jiems patogiu metu.
Vis dėlto ne visi žino, kad išmaniosios televizijos videonuomoje galima rasti filmus, kuriais dar visai neseniai mėgavosi tik didžiųjų kino salių žiūrovai.
„Kinas gimė ir tebegyvuoja didžiuosiuose ekranuose, tačiau filmų festivaliai trunka neilgai, o kokybiški ir legaliai prieinami filmai reikalingi visą laiką. Todėl su išmaniąja „Telia“ televizija kviečiame rengti kino seansus namuose. Pasikvieskite prie televizoriaus kaimynus, draugus, gimines ir už vieno kino bilieto kainą visi kartu žiūrėkite ką tik kino teatruose rodytus naujausius Holivudo arba išskirtinius Europos kino festivalių filmus“, – sako Norbertas Žioba, „Telia“ privačių klientų vadovas.
Gero kino mėgėjai išmaniosios „Telia“ televizijos videonuomoje ras visko – nuo animacijos ar dokumentikos iki nišinių kino autorių darbų. Tikriesiems kino gurmanams, kurie pavasarį nespėjo apsilankyti didžiausiame Lietuvos kino festivalyje „Kino pavasaris“, patiks ir išskirtinai „Telia“ išmaniosios televizijos videonuomoje pristatomi žiūroviškiausi šio festivalio filmai.
Be to, užsisakę „Kino klubo“ paslaugą, už mėnesio mokestį galės žiūrėti filmus bei serialus iš rinktinio, nuolat atnaujinamo sąrašo, kuriame – daugiau nei 200 pavadinimų.
Kartu su „Kino karavano“ seansais į Birštoną atkeliauja ir puiki galimybė 30 dienų nemokamai savo namuose išbandyti išmaniąją „Telia“ televiziją. Ją užsisakyti galite užsukę į artimiausią „Telia“ saloną, internetu svetainėje telia.lt arba paskambinę telefonu 1817.

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *