„Sveiki sugrįžę į Vyšniūnus“

Toks užrašas praėjusį šeštadienį pasitiko visus prie įvažiavimo į Vyšniūnų gyvenvietę. Pasitiko ir kvietė vakarop susiburti parkelyje prie buvusios mokyklos pastato į jau antrus metus Želkūnų bendruomenės organizuojamą vasaros šventę. Šiemet gražią kraštiečių sueigą papildė ir azartiškos krepšinio varžybos vykusios pernai, taip pat bendruomenės ir Seimo nario Vytauto Kamblevičiaus iniciatyva, paremiant geriems žmonėms, įrengtame sporto aikštyne.

Vytautas Kamblevičius buvo ir turnyro organizatorius. Dėl jo įsteigtos taurės, medalių bei prizų varžėsi septynios komandos. Sulaukta svečių ir iš Alytaus, kitų Stakliškių seniūnijos vietovių. Pasibaigus turnyrui, vasaros šventės atidarymo metu taurė buvo įteikta ištikimybe krepšiniui garsėjantiems Stakliškių krepšininkams.
Vyšniūnų vasaros šventė, ko gero, jau neįsivaizduojama ir be sportinio orientavimosi varžybų. Šiemet į Žilvino Labanausko kvietimą atsiliepė gražus būrelis jaunimo, besivaržiusio dėl taip pat ypatingo tradicinio prizo – avinėlio.
Pagerbus sportinių varžybų nugalėtojus, aikštelę prie nuotaikingai papuošto mokyklos fasado užėmė muzikantai, dainininkai, šokėjai, iliuzionistai, žaidimų organizatoriai. Linksmybes ir jaukų žmonių susibūrimą vainikavo smagi diskoteka ir fejerverkai.
Vyšniūniškių „Vasaros šventė“ – akivaizdus paliudijimas to, kiek daug gali viena, nedidelė, bet aktyvi ir susitelkusi bendruomenė. Bendruomenė, kurios siela – Sonata Labanauskienė.

„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *