„Džiaugiuosi, kad jaunimas kuria ateitį savo krašte“…

– Džiaugiuosi, kad jaunieji verslininkai Dovilė ir Jaunius Mališauskai mūsų krašte leidžia šaknis, augina puikią dukrelę, plečia veiklas ir kuria savo ateitį. Nepabijoję sunkumų, jie ėmėsi iniciatyvos ir sutvarkė apleistą miesto kampelį, kuris visiškai pasikeitė. Dėkoju už šį objektą visiems jūsų šeimos nariams, linkiu sėkmės siekiant tikslų bei juos įgyvendinant, – sveikindamas ir įteikdamas simbolinę gėlę UAB „Amžinasis aukuras“ savininkams Dovilei ir Jauniui, kalbėjo rajono meras Alvydas Vaicekauskas.


Į naujų laidojimo namų „Amžinasis aukuras“ atidarymą atvyko jaunųjų verslininkų tėveliai, artimieji, draugai bei kaimynai, Skriaudžių kunigas Arūnas Simonavičius, rajono savivaldybės atstovai.
„Gera dirbti Prienų krašto žmonėms. Ačiū tėveliams, kad parodė kelią, kad, turėdami ilgametę darbo patirtį, pasidalijo verslo subtilybėmis. Labai dėkojame kunigui Arūnui, kuris tapo mūsų angelu sargu. Labai ačiū merui, jo patarėjai Jūratei Zailskienei, visiems, kurie mus suprato, padėjo,“ – su jauduliu ir dideliu džiugesiu tardama padėkos žodus sakė Dovilė Mališauskienė. Ji visiems pristatė „Amžinojo aukuro“ paslaugas.
Reklaminiame logotipe a.a ir kiti simboliai, Dovilės teigmu, simbolizuoja amžinąją ugnį – nemirštančią sielą, kuri dega 12 mėnesių per metus, 24 valandas per parą – dega amžinai…
„Ačiū vaikai, kad dar stipriau vienas kitą apkabinot, kad neišvykot į užsienį, o kuriat ir įgyvendinat savo planus čia, mūsų rajone, savo krašto žmonėms“,- pasidžiaugė Dovilės ir Jauniaus artimieji.
Kad Dievas globotų čia dirbančiuosius, kad guostų čia susirinkusiuosius, kad tikėjimas suvienytų gyvuosius, o mirusiesiems suteiktų Amžinąją ramybę, savo maldoje, pašventindamas „Amžinojo aukuro“ patalpas, prašė kunigas Arūnas.
Labai jaukiai suprojektuotos šarvojimo salės, kitos patalpos pakeitė dar vieną apleistą miesto erdvę. Jauniaus teigimu, šalia daug erdvės pastatyti mašinoms, pailsėti, o jų pačių dar laukia aplinkos apželdinimo darbai ir kitų sumanymų įgyvendinimas.
Galbūt Dovilės ir Jauniaus Mališauskų ryžtas bus pavyzdys kitiems jauniems žmonėms imtis veiklos, kurti Prienams reikalingas paslaugas.
Palma Pugačiauskaitė

. Mirusiojo dokumentų tvarkymas.
. Mirusiojo pervežimas į ekspertizės skyrių.
. Mirusiojo kremavimas.
. Ritualinių prekių parduotuvė.
. Gėlių puokštės ir žvakės.
. Šarvojimo salių nuoma. Galima bus rinktis didesnę arba mažesnę salę. 
. Katafalko nuoma. Šiuo metu turimi du. Klientai galės pasirinkti tinkamiausią. 
. Nešikų ir duobkasių paslaugos.
. Gedulingų pietų organizavimas.
Paslaugos bus teikiamos ne tik Prienuose, bet ir visoje Lietuvoje, pagal kliento pageidavimą. 
UAB „Amžinasis aukuras“ adresas: Šiltnamių g. 8, Prienai, internetinis puslapis http://aukuras.weebly.com, tel. 8 650 41 148.

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

2 komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *