Dviračių žygio dalyviai – už aktyvų gyvenimo būdą

Birželio 19 – 23 d. dviratininkų entuziastų komanda iš Kauno regiono savivaldybių atstovų dalyvavo dviračių žygyje „Mink aplink Kauno regioną“ maršrutu Raseiniai – Kėdainiai – Jonava – Kaišiadorys – Birštonas – Prienai – Vilkija – Raseiniai. Žygio tikslas – viešinti Kauno regiono, kaip sveikatą stiprinančio regiono, veiklą ir skatinti aktyvų gyvenimo būdą.
Birželio 21 d. dviratininkai į Birštoną atvyko iš Kaišiadorių, įveikę 55 km. Juos ties įvažiavimu į Birštoną pasitiko Birštono sporto centro direktorius Saulius Smailys, pasveikino Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja A.Žiūraitienė. Žygio dalyviai pabendravo su vaikais, jaunimu prie Birštono kultūros centro. Iki Prienų tilto juos palydėjo Birštono sporto centro palaikančioji grupė.
Dviratininkai buvo trumpam sustoję ir Prienuose, Laisvės aikštėje, kur juos pasveikino Savivaldybės, Kultūros, sporto ir jaunimo skyriaus, Kūno kultūros ir sporto centro vadovai, būrelis prieniečių.
Prienų r. savivaldybės administracijos direktorius E. Visockas padėkojo organizatoriams už puikią iniciatyvą, o žygio dalyviams palinkėjo sėkmingos kelionės. Atminimui visai entuziastų komandai buvo įteikti simboliniai suvenyrai ir gėrimų troškuliui numalšinti.
Žygyje prie Raseinių, Kėdainių, Kauno savivaldybių atstovų prisijungė ir Prienų r. savivaldybės administracijos Informacinių technologijų skyriaus vedėjas Algimantas Ūsas bei prienietis Vladimiras Sniežikas.
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Sportas. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *