Padėkojo Birštono patriotų komandai

Gegužės 8 d. Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė kartu su Administracijos direktoriumi Valentinu Vincu Revucku pasveikino Birštono patriotų komandą, kuri pateko į LRT TV viktorinos „Lietuvos patriotai“ superfinalą.


Birštono komandą sudarė vicemeras Vytas Kederys, Tarybos sekretorė Dovilė Adamonytė, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis, AB Birštono sanatorija „Versmė“ direktoriaus pavaduotojas medicinai Rimantas Kučinskas ir Birštono jaunimo atstovas, studentas Justas Martusevičius.
„Dėkojame Birštono komandai, esate šaunuoliai, kad patekote į superfinalą ir kovėtės iki galo. Ačiū Jums, kad esate tikri patriotai!“ – susitikimo metu komandos nariams dėkojo Birštono merė N. Dirginčienė.
„Lietuvos patriotai“ – tai azartiška televizijos viktorina, kurioje dalyvavo net keliasdešimt mažesniųjų Lietuvos miestelių. Kiekvienoje laidoje susitiko po tris komandas iš skirtingų vietovių, kurių atstovai kartu su komandai vadovaujančiais „viršaičiais“ turėjo atlikti įvairiausias užduotis. Birštono komanda pateko į superfinalą ir nusileido tik Šilalės miesto komandai.

Rubrikoje „Birštono versmės“. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *