„Šilagėlės“ nariai pasveikino klubo prezidentą

Trečiadienį Birštono sveikos gyvensenos klubo „Šilagėlė“ nariai 50 -ties metų jubiliejaus proga sveikino klubo prezidentą Vytautą Gedminą.
Paklaustas apie jubiliejaus šventę sveiką gyvenimo būdą propaguojantis Vytautas sakė, kad labiau nei šventines vaišes jis vertina bičiulystę, pabuvimą su bendraminčiais. Todėl po sveikinimų klubo nariai klausėsi Klaipėdos sveikuolių klubo „Kelias į save“ vadovo Arūno Jonuškio paskaitos – praktikumo „Paprasta ir efektyvi Su Džok terapija. Greita ir tiksli savidiagnostika iš delno. Skausmų malšinimas taškais delne.“ O ketvirtadienio vakarą, apsiginklavę darbo įrankiais, šilagėliečiai rinkosi Žvėrinčiaus miške, rinko šiukšles pakele iki pat ąžuolo, taip pat švarino ežerėlio pakrantes. „Darna su gamta – didelė šventė ir atgaiva sielai,“ – tikino V.Gedminas.
Vytautas penkiolika metų dalyvauja sveikos gyvensenos klubo veikloje, paskaitų ir susitikimų metu įgytos žinios, sąmoningas savęs ugdymas padeda nesiblaškyti, todėl, net ir „ištiktas“ rimto jubiliejaus, jis neapgailestauja dėl prabėgusių metų, juolab dėl neįgyvendintų troškimų, ir jokių kardinalių permainų savo gyvenime neplanuoja.
„Galbūt jaunesniame amžiuje sunku tinkamai pasirinkti, daryti sprendimus. Galbūt galėjau daugiau pasiekti sporte, gal net tapti TSRS čempionu, o ir petankės varžybose pasistūmėti aukščiau, bet ar turiu save graužti dėl to, kur savęs nerealizavau? Gyvenime svarbu surasti pusiausvyrą tarp šeimos, darbo, visuomeninės veiklos ir pomėgių, skirti tam laiko, tesėti įsipareigojimus. Todėl nemanau, kad šie, jubiliejiniai, metai kuo nors išsiskirs. Gegužę kurorte atidarysim petankės sezoną. Būdamas „Šilagėlės“ klubo prezidentu, keliu sau tikslą suaktyvinti klubo narius, kviesti juos į įvairius sveikatinimo užsiėmimus, ugdyti supratimą, kad ir be didelių lėšų bei vaistų jie gali pagerinti savo sveikatą, pasirūpinti kūno, jausmų, minčių harmonija“, – samprotavo „Šilagėlės“ klubo prezidentas Vytautas Gedminas.

Rubrikoje Žmonės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *