Klubo „Viltis gyventi“ nariams linki stiprybės ir sveikatos

Šv. Velykų išvakarėse Birštono onkologinių ligonių klubo „Viltis gyventi“ pirmininkė Angelė Kederienė ir pavaduotoja Aldona Šleikienė su valdybos pritarimu parengė kuklius šventinius krepšelius su sveikinimais ir margučiais tiems klubo nariams, kurie dėl ligos, negalios ar amžiaus neišeina iš savo namų, kuriems reikia kitų bendruomenės narių moralinio palaikymo ir pagalbos.

 

„Nepaisant šalto ir lietingo oro, aplankėme dešimt klubo narių, žmonės dėkojo už tai, kad jų nepamirštame, kad suteikėme jiems džiaugsmo bendravimu. Šiems brandaus amžiaus žmonėms jaučiu didelę pagarbą, iš jų galima pasimokyti dvasinės stiprybės ir troškimo gyventi. Matydami jų spindinčias akis, jautėme, kad popietę praleidome prasmingai, – kalbėjo A.Kederienė.

Visiems klubo „Viltis gyventi“ nariams, Birštono bendruomenės nariams artėjančių Velykų proga ji linki, kad pavasarinis lietus nuplautų išgyvenimų dulkes, o Velykinis margutis padovanotų stiprybės ir sveikatos.


Balandžio 19 d. 17 val. Birštono onkologinių ligonių klubo „Viltis gyventi“ nariai kviečiami susirinkti į Carito bendruomenės namus, kur vyks visuotinis neeilinis susirinkimas.

Rubrikoje Sveikata ir socialinė apsauga. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *