Parodoje „Sveikata 2017“ – dėmesys ir užkrečiamosioms ligoms, ir jų profilaktikai

Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro (ULAC) specialistai šį penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį (kovo 17-19 d.) visuomenę kviečia užsukti į „Švyturio areną“ Klaipėdoje, kur vyks tradicinės ir netradicinės medicinos bei sveikos gyvensenos paroda „Sveikata 2017”.  Parodos metu ULAC stende parodos lankytojų lauks konsultacijos apie užkrečiamąsias ligas ir jų profilaktiką.

„Kasdien sulaukiame daugybės tėvų ir medikų  klausimų apie vakcinomis valdomas ligas, todėl parodos metu veiks informacinis stendas, kuriame bus dalijami lankstinukai, budės ir konsultacijas apie užkrečiamąsias ligas ir jų profilaktiką teiks specialistai”, – sakė ULAC direktorius prof. dr. Saulius Čaplinskas.

Atšilus orui po žiemos jau bunda erkės, kurios platina pavojingas ligas, todėl kviečiame parodos lankytojus pasinaudoti galimybe ir aktualius klausimus apie užkrečiamąsias ligas, jų vakcinaciją ir kitas prevencines priemones specialistams užduoti gyvai. Taip pat konsultuotis tuberkuliozės, žmogaus papilomos viruso, legioneliozės ir kitais svarbiais klausimais.

Maloniai kviečiame dalyvauti!

Rubrikoje Sveikata ir socialinė apsauga. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *