„Skanu mažam ir dideliam!“

„Bir. Bur. Bar.“ – Birštono burgerių (mėsainių) baro, neseniai įsikūrusio S. Dariaus ir S. Girėno g. 24, parduotuvės „IKI“ antrame aukšte, savininkas Artiom Tretiak sako, kad norėjosi sukurti neįprastą atmosferą. Būtent tokį barą, kuriame vyrautų šiuolaikiškas interjeras, jaustųsi didelė erdvė ir kuriame galima būtų ne tik skaniai pavalgyti, bet ir leisti laisvalaikį, bendrauti. Ir jiems pasisekė, nes barą jau spėjo pamėgti ir birštoniečiai, ir kurorto svečiai.
– Norisi, kad klientai pasisemtų ir teigiamų emocijų, kad vakarais pailsėtų, gerai praleistų laiką, kad pas mus gerai jaustųsi ir vaikai. O visų bendravimas – taip pat, kad būtų laisvas, ne toks oficialus, paprastas – kaip namuose“, – sakė Artiom, džiaugdamasis, kad jau sulaukia ir užsakymų švęsti šeimos, draugų šventes, vaikų gimtadienius.
Įdomi ir iškart akį traukia širdelių siena. Juk vasaris – meilės mėnuo. Taigi, kas nusifotografuos kuo originaliau, žaismingiau, valentiškiau prie šios sienos su mylimu žmogumi, nuotrauką turėtų siųsti mesainiubaras@gmail.com arba žinute facebook paskyroje. Nuotrauka, surinkusi daugiausia „like“, laimės 20 Eur vertės vakarienę žvakių šviesoje vasario 14 dieną. Ir kiekvieną mėnesį klientų laukia vis kita staigmena. O vasaros planų Artiom dar neatskleidžia. Sako, jog kalbėti apie sėkmę galima tada, kai idėjas įgyvendini. Kitaip pažadas liks tuščias.
Iš plataus baro asortimento tikrai galima pasirinkti pagal kiekvieno skonį. Vaikučiams, kad būtų patogiau, taip pat yra atskiras meniu, pavyzdžiui, „Šaltų dantukų baras“, o suaugusieji – išsirinkę vieną karštą patiekalą, pavyzdžiui, „BBQ ir medaus skonio šonkaulių“, papildomai gaus dar ir kažką nemokamo. Belieka užsukti, pasmaguriauti ir viską sužinoti patiems.
Artiomui malonu, kad žmonės sugrįžta, kad jie jau pamėgo ir ekologiškus karštuosius gėrimus, kaip prieskoninę „latte“ su japoniška „matcha“ bei įvairius kitus gėrimus ir kokteilius.
„Bir. Bur. Bar“ kviečia paragauti ypatingų mėsainių, karštų patiekalų, desertų bei puikiai praleisti laiką, užsukti pavalgyti dienos pietų darbo dienomis nuo 11.00 iki 15.00 val.
Palma Pugačiauskaitė

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *