„Kūrėme jaukią parduotuvę – patenkinti klientai – mūsų džiaugsmas“…

„Kūrėme jaukią parduotuvę, kad pirkėjams būtų malonu. Juk patenkinti klientai yra mūsų džiaugsmas“, – sakė individualios įmonės savininkė prieniškė Eglė Blekaitytė, kartu su draugu nutarę niekur iš savo krašto neišvykti, o sukurti tokį verslą, kuris būtų mielas patiems, ir būtų arčiau žmonių, gyvenančių Stadiono mikrorajone bei atvykstančių į turgų. Todėl naujai suremontuotas patalpas greitai surado buvusiame Dujų pastate.

_IMG_7884
Parduotuvė, kurioje prekiaujama ir naujais, ir padėvėtais drabužiais suaugusiems bei vaikams, duris atvėrė penktadienį ir jau spėjo sulaukti didelio žmonių susidomėjimo. Trumpam stabtelėjus, galima buvo išgirsti moterų padėkas Eglei, nors parduotuvė dirba tik antra diena. „Dirbam ir šeštadienį, ir sekmadienį, pirmadienį užsiimsime prekių paieška, nes jau spėjome gauti ir klientų pageidavimų. Kitomis darbo dienomis dirbsime iki 18 valandos, kad suspėtų užsukti tie, kurių darbo laikas iki 17 val. Prisitaikom prie žmonių, laukiam jų pageidavimų. Jeigu kuris užtruks ir ilgiau po darbo, tikrai anksčiau neišvarysime. Malonu, kai perka, kai suranda sau tinkamą prekę, o dar mieliau, kai sugrįžta ir padėkoja“, – džiaugiasi Eglė ir viliasi, kad parduotuvę atras jaunimas, jaunos mamos. Nes ypač daug prekių ir, būtent naujų, yra vaikučiams. Galima rasti ir suknelių, įdomesnių aksesuarų mergaitėms, kuprinių, naujų batukų.
„Skelbsime ir įvairias akcijas, o į pavasarį turėsime ir daugiau naujienų. Džiaugiuosi, kad verslą kūrėme drauge su artimiausiais žmonėmis, gera širdžiai, kad įgyvendinome savo idėjas būtent Prienuose“, – sako Eglė Blekaitytė ir mielai kviečia užsukti.
Palma Pugačiauskaitė

Rubrikoje Verslas ir paslaugos. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *