„Padėkos vakaras“ su Birštono nevyriausybinėmis organizacijomis: geri darbai kalba patys už save

Gruodžio 29 d. savivaldybėje vyko Birštono nevyriausybinių organizacijų, bendruomenių susitikimas su Savivaldybės mere Nijole Dirginčiene, mero pavaduotoju Vytu Kederiu ir administracijos direktoriumi Valentinu Vincu Revucku.

dsc_0047-e1483095025887
Susitikime dalyvavo „Birštono bendruomenės“, Prienų – Birštono cukrinio diabeto klubo „Versmė“, Lietuvos pensininkų sąjungos „Bočiai“ Birštono miesto bendrijos, VšĮ „Ąžuolas“, Birštono parapijos Carito, Birštono sveikos gyvensenos klubo „Šilagėlė“, VšĮ „Petankės klubas“, Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos, Birštono miesto komiteto, „Jaunieji šauliai“, Birštono A. Mikėno sportinio ėjimo klubo, „Nemajūnų bendruomenės“, „Vienkiemio bendruomenės“, „Dizaino asociacijos“, Lietuvos neįgaliųjų draugijos Birštono miesto skyriaus, „Siponių bendruomenės“, onkologinių ligonių klubo „Viltis gyventi“, „Trečiojo amžiaus universiteto“, „Matiešionių bendruomenės“, asociacijos „Lietuvai pagražinti“ vadovai ir atstovai.
Susitikimą inicijavusi N. Dirginčienė teigė: „Ne veltui sakoma, kad pasaulis „sukasi“ ir tobulėja gerų ir nuoširdžių žmonių dėka. Birštono nevyriausybinės organizacijos, bendruomenės, per daug savęs neviešindamos, daro ypatingai reikalingus ir nuoširdžius darbus, tiki savo idėjomis ir dovanoja žmonėms džiaugsmą. Baigiantis metams, susitikome su jumis pasikalbėti apie kasdienius džiaugsmus, rūpesčius, kitų metų planus. Ačiū Jums už gerumą, jautrumą ir didžiulę meilę Birštonui ir jo krašto žmonėms!“
Susitikimo metu merė pagerbė ir pasveikino 2016 metais jubiliejus šventusius organizacijų atstovus: Juliją Senavaitienę („Neįgaliųjų draugija“), Vilmą Krasauskienę („Dizaino studija“), Aldoną Šileikienę („Viltis gyventi“), Antaną Justiną Vilką („Lietuvai pagražinti“ draugija), Daivą Valatkienę („Matiešionių bendruomenė“).
Susitikime buvo aptarti organizacijoms rūpimi klausimai: interneto įvedimas Puzonių ir Siponių krašte, daugiabučių renovacija, „Birštoniečio kortelės“ išdavimo tvarka, papildomų pėsčiųjų perėjų įrengimas mieste, autobusų stotelių sutvarkymas, petankės aikštyno uždengimas stogu, pritaikymas čiuožyklai žiemą. Organizacijų atstovai pasidžiaugė glaudžiu bendradarbiavimu su Birštono savivaldybe, savo puikiais darbo rezultatais, apdovanojimais ir įvertinimais, renginiais, gražiu bendravimu tarpusavyje. Kitais metais numatyta ir toliau susiburti, kartu įgyvendinti projektus, rūpintis, kad Birštono krašto žmonės būtų laimingi, sveiki, kad kiekvienam, ir vienišam žmogui, būtų parodytas dėmesys.
Birštono savivaldybės informacija

Rubrikoje Uncategorized. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *