„Te angelo sparnai apgaubia nuo nerimo“

Peržengus gruodžio slenkstį, prasidėjo Adventas. Norint praskaidrinti tamsias, niūrias, vėjuotas dienas, Ašmintos daugiafunkcio centro, laisvalaikio salės ir bibliotekos darbuotojos, mokiniai ir mokytojos pakvietė Ašmintos seniūnijos gyventojus į tradicine tapusią adventinę popietę „Te angelo sparnai apgaubia nuo nerimo“.

img_2861
Popietės pradžioje mokiniai uždegė žiburėlius, simbolizuojančius pagalbą, meilę, draugystę, paramą, supratimą… Spindint žvakių švieselėms Prienų parapijos kunigas Arnas Budrius pasidalijo mintimis apie Advento prasmę, palinkėjo gražaus ir ramaus Šv. Kalėdų šventės laukimo.
Laisvalaikio salės renginių organizatorė Rima Vilkienė, pakvietusi nupinti adventinį vainiką, priminė apie tai, kad prieš Šv. Kalėdas į žemę atkeliauja angelai, dovanodami žmonėms gražiausius linkėjimus, meilę ir stiprybę. Apie adventiniame vainike degančių žvakių prasmę mintimis pasidalijo bibliotekininkė Rasa Šiugždinienė. Muzikos mokytoja Renata Žibienė popietės metu kartu su mokiniais ir laisvalaikio salės folkloro grupe giedojo adventines giesmes. Kad popietė neprailgtų, mokytojos Rasa Vaitauskaitė ir Rita Margelevičiūtė pakvietė mokinius sekti pasakas, žaisti žaidimus, minti mįsles.
Renginio pabaigoje visiems dalyvavusiems buvo padovanotos eglės šakelės su nuoširdžiausiais linkėjimais „Šv. Kalėdų tylią naktį įžiebkit žiburį vilties“, tegul gyvenimo kelią švies visus ateinančius metus.
Rima Vilkienė
Ašmintos laisvalaikio salės renginių organizatorė

Rubrikoje Bendruomenės. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *