Suradę raktą į žmonių širdis…

Jiezno žmonių su negalia sąjungos nariai Tarptautinę neįgaliųjų žmonių dieną tradiciškai mini anksčiau nei ji skelbiama kalendoriuje. Mat gruodžio trečiąją jau būna prasidėjęs Advento metas, o jie, kaip sakė jiezniškių vadovė Augenija Stoškuvienė, susirinkę nori smagiai pabendrauti, pasidžiaugti vienas kitu ir, žinoma, padainuoti, pašokti.

dscf5591Gera nuotaika ir šiluma buvo sklidina ir praėjusį šeštadienį vykusi jų bendrystės šventė, kuriai ypatingą nuotaiką padėjo kurti Kauno miesto Kovo 11 -osios gatvės bendrijos senjorų ansamblis „Sūduva“ ir „Medujos“ iš Stakliškių krašto dainininkai.
Tylos minute pagerbę iškeliavusių Anapilin savo bičiulių atminimą, pasidžiaugę savo pačių aktyvumu ir rėmėjų pagalba, jiezniškiai, kurių gretose yra narių ir iš Prienų, Stakliškių bei kitų vietovių, žadėjo ir ateityje keliauti, rengti įvairius susitikimus, padėti vieni kitiems ištikus didesnei negaliai, t. y. nepamesti to stebuklingo bičiulystės rakto, atrakinančio žmonių širdis. Jie net ir savo rėmėjams dovanojo pačių pagamintas raktines, tikėdamiesi, kad nebus pamiršti. Juo labiau, kad pagalbos reikės ir rengiant labai reikalingą higienos kambarį, ir toliau tvarkantis patalpas.
Pasidalinę dovanomis su svečiais, šventės šeimininkai ir patys sulaukė daug dovanų. Juos sveikino Birštono neįgaliųjų draugijos pirmininkė Julija Senavaitienė, Vilma ir Arūnas Vaidogai, „Medujos“ ansambliečiai ir kiti svečiai. Ypač graži bičiulystė jiezniškius sieja su Seimo nariu Andriumi Palioniu ir Juozo Palionio paramos ir labdaros fondu. Tad ir šį kartą Julija Palionienė ir Seimo nario padėjėja Valė Petkevičienė atvyko su dovanomis, skirtomis šiemet jubiliejines sukaktis minintiems ir aktyviausiems sąjungos nariams.
„Gyvenimo“ informacija

Rubrikoje Seniūnijose. Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *